Hae
Queen of Eve

Nyt alkaa kamera laulamaan!

Juteltiin tänään Jonna1983 kanssa tovi bloggailusta ja marmatin siitä kuinka harmittaa kun en saa aktiivista päivitystahtia pysymään yllä, ja ihan vain siksi kun mulla ei ole kuvia! Yritän nyt ottaa opikseni ja parista muustakin Jonnan vinkistä vaaria ja kuvailla syömisiä ja vähän kaikkea muutakin, tai siis ei mitenkään vähän vaan paljon!

Oon maininnut ennenkin että juttua olis vaikka kuinka kerrottavana mutta oon ihan tajuttoman laiska kuvaamaan. En kylläkään mitenkään tahallisesti laiskottele mutta mä en vaan tajua heilua kännykän kameratoiminto esillä koko aikaa ja kuvata kaikkea liikkuvaa. Sitten sitä tajuaa myöhemmin että voi paska, eihän mulla oo mitään. Pari typerää suttuista selfietä ja se on siinä. Mut niinhän se on että harjotusta se vaan vaatii, ja oon mä alkanut vähän enempi panostamaan (tosin töissä porukka ihmettelee kun olen koko ajan eri asennoista filmaamassa syömisiäni) :D Nyt ei vielä ole sen kummempaa kuvasaldoa, mutta ne pari kuvaa mitä löytyi saattekin kommentilla!

Ostin yhtenä päivänä aamupalaksi S-marketin lämmintiskiltä patongin. Tää oli jumalaista, oon syönyt kahdesti aiemminkin (mutta aika harvoin, en edes kerran kuussa). Majoneesia ei ole mitenkään hirveästi vaikka kuvassa siltä näyttää, sitä vaan turskahti tuohon keskelle. Se on mango-paprika-kana-bbq ja yhdistelmä on taivaallinen! Freesi mutta ruokaisa. Herkullinen kuin mikä. Ja ei, ei varmasti terveellisemmästä päästä mutta unohdetaan nyt se seikka. Hyvvee on ja aika halpaa, 2,99 euroa!

20150217_100845

Maanantaina menin poikkeuksellisesti julkisilla töihin ja juuri ennen sporaan syöksymistä kävin steissillä nappaamassa sellaisesta kivasta pikku patonkikahvilasta härkäpatongin. Tuo oli aivan mahtava ostos, sillä siellä ei mielestäni ollut ei sitten minkäänlaista levitettä. Ei majoneesia eikä rasvaa, tai jos oli niin todella hyvin piilotettuna. Sisuksena oli siis vain useita paksuja siivuja häränlihaa, punasipulia, rapeaa salaattia sekä suolakurkkuja. Tosi maistuva setti, ja kalliskin, 5,50 euroa…

20150216_08035720150216_080406
Töissä olen veden ohella vaatinut muutakin lipitettävää kuin sitä light limsaa (yritän pitää käytön minimissä viikolla), mutta kupliva on kivempaa suussa kuin pelkkä vesi tai mehu. Erilaiset makuvichyt on mun mieleen, ja tästä tykkään kovasti!

Ja hei, huomatkaa kuvanlaatu :D Panostin! Ja opettelin tuollaisen toiminnon että tausta blurraantuu :D Haha!

20150216_120708_resized
Mutta sitten tästä en. Tuli sen luokan hutiostos että voi perrrrrk…!!! Näytti lämmintiskissä hyvältä ja kiireissäni päätin siihen sortua. Kyseessä minilihapulla-kirsikkatomaatti-pastasalaatti. Maku oli aivan jäRRRkyttävä! Siis niin paha että sain kaksi minipullukkaa ja pari palaa pastaa nielaistua, ja 99% kaadoin roskikseen. Hävetti oikein mutta ei voinut mitään, aivan kammottavaa sontaa.  Sinne meni 3 euroa… Kyllä se vaan niin on että järkevintä on ne sapuskat tehdä itse. Eväät mukaan vaan niin saa runsaasti edullista ja maistuvaa apetta.

20150217_132842
Mantelijuomaa on vielä jäljellä… Nami maiskis! Seuraavaksi taidan kokeilla Seidin reseptiä kun siinä on niin superherkullisen kuuloiset ainekset, ei voi tulla muuta kuin ihan älyttömän hyvää :)

20150214_110125

Huomisesta lähtien alan tsemppaamaan ja tavoite on ainakin viisi valokuvaa jokaisesta päivästä. Kyllä pitäis alkaa jotain tapahtumaan! Katsotaanpa loppuviikosta mitä mä oon saanut aikaiseksi vai joudunko syömään sanani ja häpeämään että taas tuli lupailtua mutta enpä saanut aikaiseksi.

9 kommenttia

 1. Johanna kirjoitti:

  Hihii, mulle se on oikeastaan mennyt jo selkärankaan se ruokien kuvaus – kun istun lautasen ääreen, se on kuin refleksi, että kännykkä esille ja NAPS kuva talteen! En nykyään tajua edes hävetä enää koulunkaan ruokalassa räpsimisiäni…

 2. Kympin kuntoon kirjoitti:

  Jes! Ihan on kuule jo ikävä sun postauksias, ne niin täynnänsä asiaa.

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Jes, kiva jos mun neuvoista oli yhtään hyötyä! Mä rakastan myös täytettyjä patonkeja… Meille avautui ihan vasta just Picnic samaan taloon kun mun duuni on ja oon välillä iltavuoroihin hakenut sieltä patongin. Subit on kyllä hyviä kans! Ite haaveilen, että jaksaisin joku päivä vääntää kotona semmosen täytetyn vietnamilaishenkisen patongin, slurps!

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Mikä on vietnamilaishenkinen patonki? Picnicin patongit on hyviä, se juusto on paras (ja varmaan huonoin ravintoarvoiltaan, ylläri). Subin patongeista en tykkää kun ne ei oo rapeita vaan semmosia pehmeitä…

   Ja otin kopin. Kohta alkaa taas kamera laulamaan :D

   • Jonna1983 kirjoitti:

    Siihen tuli jotain revittyä possua tai kanaa väliin, vihanneksia ja soossia. Olisko ollu banh mi tai jotain sinne päin sen nimi. Eikö ollu hyvä kuvaus :D

 4. Outi Karita kirjoitti:

  Tsemppiä kuvailuun :) Sitten kun sen saa tavaksi, niin tulee kuin itsestään. Mä tosin oon aina ollut kova kuvaamaan ;)

  http://outikarita.fitfashion.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *