Hae
Queen of Eve

Kolme vuotta sinkkuna and still counting

Kolme vuotta sinkkuna

Niin se vaan mennä hujahti kolme vuotta sinkkuna. En kyllä ymmärrä miten aika voi mennä näin nopeasti. Vuodet vierii ihan huomaamattaan ja mulla on tunne, että erosta olisi ehkä se kaksi vuotta korkeintaan. Enhän mä ole voinut olla näin kauan sinkkuna?

Mutta hitto vie, kyllä vaan. Kolmisen vuotta sitten aikalailla näitä päiviä päätettiin pistää parisuhde pakettiin ja se oli siinä. Pöytähopeat niin sanotusti jakoon ja puolitoista kuukautta päätöksestä mä muutinkin sitten Minnan kanssa yhteen meidän ihanaan palatsiin Töölössä. No hard feelings ja moikataan kun tavataan, tosin meillä yhteydenpito pysyi aktiivisena erosta huolimatta ja kyläiltiin ja viestiteltiin. Niin vielä tänäkin päivänä kuulumisia vaihdetaan ja alles klar. Ei mitään pahaa sanottavaa.

Pitäiskö etsiä sitä kumppania vai ei?

Kolme vuotta sinkkuna on toiselle pitkä, toiselle lyhyt aika. Mulle se on aika jota en oikein osaa määritellä. Se on ihan hyvä aika. Se on ollut ihan sopiva aika ja se saa jatkua, koska mitä ilmeisemmin en ole valmis parisuhteeseen tai en ainakaan tarpeeksi kiinnostunut sen etsimisestä.

Täällä blogissa nämä mun ihmissuhepohdinnat on olleet aina välillä tapetilla ja niin nytkin, tämä on ihan mielenkiintoinen aihe mietiskellä ja tutkiskella niin muita ja maailmaa kuin itseään siinä samalla. Siinä ajassa mitä itse olen ollut sinkkuna ja selibaatissa, on suurimmalla osalla sinkkututtavistani ollut kymmeniä miehiä, seksisuhteita ja parisuhdevirityksiä. Minulla ei ainuttakaan.

Ei väenväkisin

Mä en mitenkään halua arvottaa näitä asioita jotenkin paremmaksi tai huonommaksi. On ihan ookoo etsiä kumppania ja harrastaa vaikka pelkkiä seksisuhteita jos ne ovat itselleen tärkeitä asioita ja tuottavat onnea. Monilla ihmisillä tuota sinkun seksuaalisuuttakin ohjaa vahvasti se läheisyydenkaipuu jota itse en pode.

Luulen, että nämä asiat menevät omalla painollaan ja siksi yritän olla pakottamatta. Mä oon kuitenkin avoimin mielin suhtautunut tähän tilanteeseen ja sinänsä olen vastaanottavainen, olenhan kuitenkin ladannut Tinderin ja yrittänyt aina välillä luoda jotain kontakteja sitä kautta. Mitään erityisen sytyttävää ei kuitenkaan ole tullut vastaan, mutta uskon, että jotain kautta jossain vaiheessa näin voi tapahtua. Enpä siis hätäile vaikka tässä nyt tuleekin täyteen kolme vuotta sinkkuna and still counting. Mulla on ovi ainakin vähän raollaan joten kyllä siitä joku jossain vaiheessa pääsee luikahtamaan.

Jos haluat seurata matkaani ja meininkiä niin pysy kuulolla blogissa ja siirry virtuaalisesti Espanjaan mun Instagram Storyissä. Eli laitappa queenofeve seurantaan!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *