Hae
Queen of Eve
Kaupallinen yhteistyö

Voita tunnin hemmotteluhoito ja hieronta!

Kaupallinen yhteistyö: Offerilla

Hemmotteluhoito ja hieronta. Kuulostaako ihanalta?

Kuinka moni teistä käy säännöllisesti kauneushoidoissa tai hierojalla?  Varmasti aika harvan käsi nousee ylös. Moni ehkä haluaisi käydä, mutta se aina sitten jotenkin vain jää pelkän ajatuksen tasolle. Ei vaan tule varattua sitä aikaa vaikka asiaa miettisikin aina silloin tällöin, eikä sitten tule myöskään mentyä. On myös ihmisiä ketkä eivä ole käyneet kosmetologilla tai hierojalla koskaan, mutta nyt siihen on mahdollisuus mun blogin kautta. Tunnin hemmotteluhoito ja hieronta -lahjakortti on pian jonkun onnellisen omaisuutta!

Mä itse käyn aina välillä erilaisissa kauneushoidoissa ja hieronnoissa. Toivoisin tietysti, että mun kaikki viikot koostuisivat jostain kauneushoidoista ja sisältäisivät ainakin yhden hieronnan, mutta todellisuus ei ihan vastaa näitä mun unelmia. Lottovoittoa odotellessa siis! Yritän kuitenkin käydä hierojalla kerran parissa viikossa ja kauneushoidoissa sitten hieman harvemmin, ehkä kahden-kolmen kuukauden välein. Usein ostan tarjouksia Offerillan* kautta, sillä näin saan nauttia itseni hemmottelusta hieman edullisemmalla budjetilla ja pääsen kokeilemaan erilaisia tarjouksia suht säädyllisellä hinnalla.

Hemmotteluhoito suoraan taivaasta

Ennen kuukauden reissua Espanjaan kävin rentoutumassa kauneushoitola-akatemia Cosmoksessa ja sain heiltä ihanan hemmotteluhoidon, jossa mut hoidettiin kokonaisvaltaisesti. Sain ihanan jalkahoidon ja myös käsien kuorinnan ja rasvauksen hierontoineen, sekä kasvohoidon puhdistuksineen ja naamioineen. Rauhallisen taustamusiikin soidessa sain keskittyä täysin rentoutumiseen ja kaikkiin ihaniin tuoksuihin ja tuntemuksiin. Hoitajat eivät puhuneet hoidon aikana kuin pakollisimmat asiat ja sain nauttia hoidosta täydessä hiljaisuudessa. Tuo tunti oli ihan vain minua varten!

Hoidon jälkeen sitä tuntui ihan uudelta ihmiseltä. Mulla oli jopa vaikeuksia lähteä kotiin hoitolasta, kun siellä lämpöpeiton alla, ihanassa pesässä hoitajien kosketuksen alla ja musiikki soiden oli niin miellyttävä olla. Karu todellisuus iski kun kirkas päivänvalo sirisytti silmiä ja tuntui ihan huippaavalta. Loppupäivä sujui kuitenkin alkushokin jälkeen ihanan energisissä tunnelmissa. Tuntui niin hyvältä, puhtaalta ja raikkaalta, että sitä samaa tunnetta haluaisin jakaa muillekin.

Haluan arpoa lukijoideni kesken ihanan 60 minuutin rentoutuspaketin Hoitola Cosmoksessa!

Rentoutuspaketti* sisältää 60 minuutin hemmotteluhoidon, johon sisältyy kuivaharjaus, kuorinta, vartalohieronta, valinnainen naamio sekä päähieronta. Hierontapaketti sisältää klassisen hieronnan (kesto noin 45 min), jalkapohjien naamion, kyynärpäiden naamion, kasvonaamion sekä kosteuttavan naamion käsille. Rentoutuspaketin muut tiedot voit tarkastaa tästä*!

Kauneus- ja Hyvinvointihoitola Cosmos on kauneuden- ja ihonhoidon erikoisliike, jossa asiakkaita hemmotellaan päästä varpaisiin. Hoitola tarjoaa monipuolisia kauneudenhoitopalveluja ammattitaidolla laadukkaiden tuotesarjojen avulla. Arvonnassa oleva lahjakortti on Helsingin Pasilan Cosmos-hoitolaan.

Arvontaan osallistut kommentoimalla tätä postausta ja jättämällä toimivan sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään (ei näy muille lukijoille) sähköisen lahjakortin toimittamista varten. Arvontaan voit osallistua ensi viikon keskiviikkoon 04.07.2018 asti!

LISÄALENNUS OFFERILLAN LAHJAKORTEISTA!

Koodilla eve10 saat 10% alennuksen kaikkiin Offerillan lahjakortteihin heinäkuun loppuun saakka, joten kannattaa myös hyödyntää muita diilejä tämän kivan alennuksen turvin! Offerillan diilejä tarjoaa Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Tampere, Jyväskylä ja Oulu. Offerillaan pääset shoppailemaan suoraan tästä*!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Kaupallinen yhteistyö: Offerilla

59 kommenttia

 1. Nautiskelija kirjoitti:

  Hieronnan ja kauneudenhoidon laiminlyönti on kyllä kieltämättä aivan liian helppoa! Aina on muka liian kallista tai ei löydy aikaa ja ajattelee että menen sitten joskus myöhemmin… :D Pitäisi vaan rohkeemmin uskaltaa käyttää rahaa omaan hyvinvointiin ja hyvän olon edistämiseen!

 2. AP kirjoitti:

  On ihanaa olla hemmoteltavana! Jos olisi taloudellisesti mahdollista, niin käyttäisin kauneuden palveluita huomattavasti useammin :)

 3. JV kirjoitti:

  Antaisin tän hemmotteluhoidon ehdottomasti lahjaksi äidilleni <3

 4. Jess kirjoitti:

  Ihanaa!

 5. Annu kirjoitti:

  Mä niin ansaitsen ton hemmottelun?

 6. PiaK kirjoitti:

  Kuulostaa aivan ihanalta! Kelpaisi kyllä :)

 7. Sanna kirjoitti:

  Tää olis ehkä ihan paras 30-vee lahja mulle. Sunnuntaina syndet ?

 8. Mariem kirjoitti:

  Valmiina hemmotteluun!

 9. Madde kirjoitti:

  Oii. Toi ois niin mahtavaa

 10. Henriikka kirjoitti:

  Kuulostaa taivaalliselta!

 11. Emilia kirjoitti:

  Ihana!

 12. Laura kirjoitti:

  Olispa ihanaa! Yhden ihmislapsen ja yhden koiralapsen kanssa eläessä muiden tarpeet menevät aina omien edelle ja omat hemmottelut ovat jääneet viime aikoina ihan nollille. Lapsi on kyllä käynyt kampaajalla, lääkärissä (myönnettäköön kuitenkin, että nieluviljelyn ottaminen ei ehkä ihan mene sinne hemmottelukategoriaan…), huvipuistoilemassa ja ties missä, ja koirakin on käynyt kuukauden sisään ”hammasvalkaisussa”, hieronnassa ja osteopaatilla. Missä itse oon käynyt? Töissä, sattuneista syistä…?

 13. Jenna kirjoitti:

  Tää ois just paras hemmottelu ja hyvä syy pistäytyä Helsingissä taas ?

 14. Heidi kirjoitti:

  Ooh, todellakin mukana!

 15. Susanna kirjoitti:

  Antaisin lahjaksi parhaalle ystävälleni :)

 16. Sipu kirjoitti:

  Mukana! Kuulostaa ihanalta. :)

 17. jasmine123 kirjoitti:

  mukana

 18. Saaramaria kirjoitti:

  Mukana!

 19. Sanna kirjoitti:

  Olisi todellista luksusta päästä hemmotteluhoitoon, yksin ja rauhassa. Täydellinen lomanaloitus tai lopetus ☺

 20. Laura kirjoitti:

  Tulisi niin tarpeeseen loman aloittajaisiksi!

 21. Hanna kirjoitti:

  Mukana?

 22. Eveliina kirjoitti:

  Tää tulisi täysin omaan käyttöön ? Pienen tytön äitinä on tää itsensä hemmottelu aikalailla haave vain..

 23. Mimi kirjoitti:

  En oo koskaan käynyt hierojalla ja nyt jos koska sellanen olis tarpeen, kun kroppa on hieman ottanu itteensä raskauden myötä. On kyl niin jumissa koko ruoto et ihme et veri viel jotenkin kiertää päähän asti :D

 24. Ilona kirjoitti:

  Ei vitsi, miten ihanasti kuvailtu! :D Tuli kyllä pakottava tarve alkaa katselemaan jotakin ihanaa hemmotteluhoitoa, ihan liian harvoin sitä tulee nimenomaan sitä aikaa varattua ja vaan mentyä :) Jotenkin sitä ajattelee että kosmetologit jne menevät siihen ”turhaa rahanmenoa” kategoriaan, mutta kyllä se henkisen hyvinvoinnin tilan kohoaminen voittaa hetkellisen kolhun lompakossa ;)

 25. Henna kirjoitti:

  Oon just viime viikolla aloittanut uudet työt Pasilassa, olisi tosi kiva vaikka töiden jälkeen mennä tällaiseen rentoutukseen! :)

 26. sanni kirjoitti:

  Voi kyllä! Raskaus on tehnyt musta niin totaalisen uupuneen, että tarvitsen hemmottelua hoitolassa! En osaa kuvitellakaan mitään parempaa juuri nyt jalkoja ja selkää särkiessä.

 27. freyja kirjoitti:

  Messissä!

 28. A kirjoitti:

  Tämä olisi aivan huippu! Nimim. 7 kuukautta vauvan kanssa valvomista ja touhuamista ja päälle imetysdieetti alkaa näkymään jo naamasta ?

 29. Katti kirjoitti:

  Oi tämä kuulostaa niin ihanalta ja tarpeeseen tulisi taatusti jokaiselle mutta toivon, että onni suosii meikäläistä :)

 30. Heidi kirjoitti:

  Äääh, olisin niin hemmottelu hoidon tarpeessa!

 31. Jonna kirjoitti:

  Mukana! Koska hemmotteluhoidot <3

 32. Saia kirjoitti:

  Kyllä tulisi hemmottelu tarpeeseen rankan kevään ja työuupumuksen jälkeen :)

 33. Mimmi kirjoitti:

  Näin ihanaan hemmotteluarvontaan on pakko osallistua, mukana! <3_________<3

 34. Sanni E kirjoitti:

  Ihana paketti! Minulla ei ole tänä kesänä oikeastaan lomaa, joten tällainen hemmottelu tuntuisi erityisen ihanalta puurtamisen keskellä :)

 35. Susanna L kirjoitti:

  Kuulostaa ihanalta! Kiva postaus :)

 36. Iituuu kirjoitti:

  Ooo, ehdottomasti mukana! Hieronnasta haaveillut jo monen monta viikkoa. Ennen niskajumit eivät ole tuntuneet / sattuneet, mutta viime aikoina on (sitä se työ tietokoneen ääressä pidemmän päälle voi teettää). Tuo myös sijaitsisi lähellä työpaikkaa, joten helppo poiketa :)

 37. Jenni kirjoitti:

  Mukana!?

 38. NinaK kirjoitti:

  Vau! Ehdottomasti mukana arvonnassa!

 39. Johanna kirjoitti:

  Kuulostaa ihanalta! Mukana ehdottomasti :)

 40. Emmau kirjoitti:

  Ehdottomasti mukana!

 41. Maarit kirjoitti:

  Mukana – kuulostaa ihanalta! :)

 42. ViiviK kirjoitti:

  Mukana!! :)

 43. Linda kirjoitti:

  Olisipa ihana voittaa tämä arvonta kun synttäritkin on 2.7! :)

 44. Eva kirjoitti:

  Mukana arvonnassa!! :)

 45. Tanja kirjoitti:

  Oi. Tämä tekisi hyvää.

 46. Jensu kirjoitti:

  4 kk ikäisen vauvan äidille, joka on tänä aikana käynyt kerran kampaajalla, tämä ois aika lottovoitto!

 47. Tia kirjoitti:

  No kyllä tulisi tarpeen! Joten ehdottomasti mukana arvonnassa!

 48. Ida kirjoitti:

  Mukana :)

 49. Ida kirjoitti:

  Mukana :)

 50. laura h kirjoitti:

  Mukana :)

 51. Jenni kirjoitti:

  Tulisi todellakin tarpeeseen näin kesälomalla, kun en aikoihin ole missään hoidossa käynyt ?

 52. Eeva kirjoitti:

  Tulisi niin tarpeseen paljon matkustusta vaativan työni takia

 53. Tjja kirjoitti:

  Äääh sopisi niin hyvin minulle, tuoreelle äidille !

 54. Heidi-Maria kirjoitti:

  Oi, kuulostaapa mahtavalta! Mentiin mieheni kanssa viime viikolla naimisiin ja koko homma tuli järjestettyä niin nopealla aikataululla, ettei morsmaikulle jäänyt aikaa oman hyvinvoinnin/rentoutumisen hoitamiseen (ei polttareita jne.) Tää olis siis ihan mahtava juttu!:) Mukavaa kesää sulle! Näitä sun blogikirjoituksia on kyllä mukava lukea:)

 55. Kride kirjoitti:

  Kuulostaa ihanalta!! Mukana! :)

 56. Maria kirjoitti:

  Tulisi varmasti tarpeeseen itsellenikin pieni hemmottelu :)

 57. Anna kirjoitti:

  Hieronnassa tulee käytyä suht säännöllisesti kun on tuösuhde-etuna, mutta kauneushoidoissa en juuri käy. Pari jalkahoitoa koettu, mutta esim. kasvohoidossa en ole käynyt koskaan. Monesti on ollut mielessä mennä, mutta..

 58. Heidi M kirjoitti:

  Hierontaan pääseminen olisi taivaallista!

 59. Hannele kirjoitti:

  Mukana! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *