Hae
Queen of Eve

Jos voittaisin lotossa antaisin eksilleni

Kahvipöytäkeskustelujen saldoa

Jos voittaisin lotossa niin mä antaisin mun jokaiselle eksälle ainakin 10 000 euroa. Kuulostaako oudolta? Mun mielestä ei, mutta olen saanut tästä kyllä palautetta kahvipöytäkeskusteluissa.

Mä oon sellainen haaveilija ja unelmoija, ja oon aina joskus unelmoinut lottovoitosta. Todellisuudessahan lottoan ehkä kerran tai pari vuodessa, jos muistan. Joskus on ollut vuosia välissäkin etten muista lotota, mutta silti kuvittelen millaista olisi yhtäkkiä rikastua. Siis sillä tavalla ihan överirikkaaksi millaisiksi jotkut lottovoittajat muuttuvat.

Millaista se olisi jos tilille tupsahtaisi 50 miljoonaa euroa

Semmoisia mä mietin. Kyllä mä mietin sitä 1 miljoonaakin, mutta tuo 50 miljoonaa on vielä mielettömämpää ajatusten lentoa, kun ei tarvi himmailla. Olen aina tiennyt että ostaisin hienon ja ison asunnon Helsingin keskustasta, sellaisen missä olisi parveke tai kattoterassi. Ostaisin hienon auton, muutaman sijoitusasunnon ja matkustelisin. Sehän on selvä se.

Mä vaan bloggaisin ja eläisin unelmaani ja istuisin monta kertaa viikossa yksinäisten vanhusten luona kahvittelemassa ja pitämässä seuraa. Kuulemassa sota-ajoista ja siitä millaista joskus ennen oli. Silloin mulla olisi aikaa. Lahjottaisin myös Helsinki Missiolle miljoonan, haluan tukea yksinäisiä ja vanhuksia.

Niinkään mua ei kiinnosta se mitä kaikkea itselleni ostaisin vaan mitä muille antaisin

Hankkisin vanhemmilleni hienon asunnon ja loma-osakkeen Espanjasta missä he voisivat oleskella kaiken inhoamansa loskapaska-ajan. Isäpuolelle uuden auton ja äidille kaikkia ihania kalliita hemmotteluhoitoja ja kauneusjuttuja mistä hän pitää. Ystävilleni hankkisin kotiin uusia kalusteita tai auttaisin remontoinnissa, veisin mukanani shoppailemaan ja ulkomaanmatkoille niin että kaikki kulut katetaan.

Haluaisin auttaa ja jakaa sitä onnea. Yksin ei ole kiva olla rikas.

No entäs sitten ne eksät? Maksanko ikäänkuin vahingonkorvauksia siitä menetetystä ajasta minun kanssani? Haittakorvauksia? Kivusta, särystä ja henkisestä tuskasta?

No en. Mulla ei vaan ole mitään pahaa sanottavaa tai muisteltavaa. Jokainen heistä on ollut tärkeä osa elämääni ja vaikuttanut minuun suuresti, ja siihen mitä olen juuri nyt. On toki ollut riitoja ja erimielisyyksiä, mutta niinhän se on aina ihmissuhteissa. Jos voittaisin lotossa niin minä kuitenkin haluaisin että hekin saisivat palan sitä onnea, ihan vain siksi koska ovat joskus olleet olemassa ja osallisena elämääni.

Mä antaisin varmasti enemmänkin kuin 10 000 euroa. Sehän olisi vain taskurahaa. Mä varmasti ostaisin myös autoja ja matkoja, ehkä auttaisin kodin hankinnoissa. Jos eivät huolisi niin laittaisin nimettömänä kirjekuoressa postilaatikkoon, hahaa!

Sain melkein hullun leiman kahvipöytäkeskusteluissa, se eksien muistaminen kymmenillä tuhansilla on kuulemma todella outoa…

Ps: Ei nyt kuitenkaan kannata alvariinsa ravata postilaatikolla.

Mitä te tekisitte jos voittaisitte lotossa? Antaisitteko kellekään entiselle kumppanille jotain hyvää johtuen voitosta?

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

5 kommenttia

  1. miranda kirjoitti:

    Saattaisi tulla aika kivat lahjaverot heille ?. Mutta hienoahan se on, että pystyy suhtautumaan tuolleen eksiinsä. Varmasti antaisin paljon, mutta jotenkin niin, ettei tulisi niitä lahjaveroja. Lähinnä siis perheille, ystäville ja hyväntekeväisyyteen.

  2. Taru kirjoitti:

    Kiva kirjoitus! Eksiä mulla ei ole, mutta kyllä sitä rahaa ystäville ja perheelle menisi, oli se sitten ihan rahaa tai materiaa. Tai esim. noita kauneushoitoja, matkoja… Näistä on aina kiva haaveilla. Työskentelen tiiviisti Veikkaus-koneen kanssa ja aamuisin siellä välillä odottaa uudet potit. Kyllähän se 21 miljoonaakin kuulostais aika mukavalta.

  3. Elisa kirjoitti:

    Kyllä mun 5v takainen ex-avopuoliso on mulla esim testamentissa saajana. Ei pidetä juuri yhteyttä, mutta perin pari vuotta sitten rahaa, enkä keksinyt tälle parempaa kohdetta kuin henkilö joka on joskus ollut minulle tärkein ja aina hyvä minulle. Ja aivan varmasti antaisin hänelle myös jos voittaisin lotossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *