Hae
Queen of Eve

Kikkelikuva löysi kohteeseen

Kikkelikuva 1 – Eve 0

Kuinka suoraan voi asioista puhua täällä blogissa? Se lienee jokaisen itsensä päätettävissä, ja mä nyt oon mikä oon. Mun blogissa on todennäköistä se, että saa lukea keskivertoa suorempia mielipiteitä tai peittelemätöntä puhetta aiheesta kuin aiheesta, sitten kun sille päälle satun.

Tovi sitten pohdiskelin iän ja ylipainon tuomia haittoja, ja vertailin itseäni nuoriin, hoikkiin ja haluttuihin naisiin sen perusteella paljonko saamme nettiherutusta. Mä kun en ole enää aikoihin saanut sellaista laisinkaan, ja toiset taas tuntuvat hukkuvan herutulvaan.

Postaukseni Kikkelikuvat? Missä ne viipyy? poiki kuin poikikin kolmen viikon jälkeen yhden kikkelikuvan josta saan kiittää nimimerkkiä Posliini.K joka sen sähköpostiini lähetti. Sellaisiahan en varsinaisesti tilannut kirjoituksellani ja siitä postauksessa mainitsinkin, mutta kuitenkin yksi urhoollinen ritari päätti säälistä sellaisen lähettää. Kiitos siitä.

Kevätkiima on täällä!

Oma huumorintajuni ja suhtautumiseni seksuaalisuuteen on hyvin rento, enkä jaksa kauhistella asioita joista monet muut kenties tuohtuisivat. Kaikkien suurimpana saavutuksena tuskin on kikkelikuvien saaminen sähköpostiin randomeilta miehiltä, eikä se minunkaan elämäni kohokohta ole, mutta kieltämättä tämä hieman huvitti minua, sillä viesti oli kokonaisuudessaan kuitenkin varsin asiallinen ja samalla hieman humoristinen.

On kiva että ihmisillä on kevättä rinnassa ja ties missä muuallakin kuvasta päätellen, mutta en kuitenkaan kannusta tällaisia kenellekään lähettelemään. Vaikka se kevät siellä rinnoissa ja etumuksessa pyrkiikin voimalla esille niin muistetaan kunnioittaa toinen toisiamme ja jokaisen henkilökohtaista tilaa. Vappu on tulossa, pitäkää hauskaa ja muistakaa seksuaalinen itsemääräämisoikeus vaikka hormonit hieman hyrräisikin ja vappusima kihisisi päässä. Seksuaalisuus on ihana ja kaunis asia, ja jos sen parissa haluaa iloitella kannattaa käydä vaikka Kaalimadossa :)

Suukkoja ja kaikkea ihanaa itse kullekin!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

7 kommenttia

 1. JK kirjoitti:

  Kyllä kyllä ^_^ Treffipalstoilla niiden kuvien lähettely saa useimmat naiset vaan menemään takapakkia, tosin en tiedä mikä niiden kuvien tarkoitus on – onko siis enemmänkin se kuvien lähettely lähettäjälleen terapeuttista eikä hän haekaan treffejä. Itse ainakin lähden juurikin sinne toiseen suuntaan karkuun tällaisten kuvien jälkeen. Sitä kikkeliä ehtii sitten ihailla ihan livenä jos tilanne vaatii ;) Ei siitä kuvia tarvitse lähettää.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Joo no en mäkään kauheen innostunut olisi miehestä kuka samantien alkaa jotain dickpiccejä lähettelemään. Treffipalstoilla tämmönen varmaan on yleistä mutta ei mun Tindermatchitkaan ole semmosia tarjonneet :D

 2. Anu kirjoitti:

  Kiitos hyvästä postauksesta.

  Hyvin mielenkiintoinen aihe. Itsehän en ole kikkelikuvan kikkelikuvaa eläessäni saanut, joten aihe herättää paljon kysymyksiä. Niistä päällimmäisenä, miten kikkeli esitellään kuvassa? Ottaako kikkelin omistaja kuvan itse? Ylhäältä päin? Pidetäänkö kikkeliä toisella kädellä kuin jalustalla? Vai esitetäänkö kikkeli peräti työkuntoisena? Voiko poseerauksella saada kikkelistä komeamman kuin se todellisuudessa on? Onko kenties olemassa jokin kikkeliselfietikku? Onko omasta kikkelistä otettu kuva kikkelie…?

  Tässä ihan vain päällimmäiset ajatukset. Hyvää kevään jatkoa!

  • Emmi kirjoitti:

   Kikkelie ???

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Mä olen saanut paljon aikoinaan, mutta nyt iän myötä vähentynyt, ja varmaan oma käytös/kuvat ja se missä paikoissa olen esillä rajaavat tuota tarjontaa aikalailla. Kikkelikuvia on varmaan yhtä monenlaisia kuin kikkeleitäkin, mutta lähes poikkeuksetta miehet haluavat esitellä kikkeleitään juhlakunnossa. Lepotilaisen kikkelikuvan saaminen on kyllä hyvin epätodennäköistä, vaikkakin nämä silkkiperhosen koteloa tai toukkaa muistuttavat elimet voivat herättää jopa hellyyttäviä tunteita vastaanottajassaan.

   Tuntuvat myös kuvaavan kaikista ilmansuunnista, omien käsien kera ja ilman. Jotkut ovat laittaneet vielä mittatikun viereen tai esim. tulitikkuaskin, kännykän tms antamaan mittasuhteita, haha. On ne miehet hassuja.

   Kikkelie on hyvä nimitys, tykkään :D

  • Anu kirjoitti:

   Kiitos Eve! Tämä selvensi asioita. En edes tullut ajatelleeksi tätä toukkaefektiä, se ei tosiaan varmasti enemmistöön vetoa. Tosin jos kikkelikuvan lähettäjä on etsimässä niin sanottua äitihahmoa, niin kuvasta välittyvä sympaattisuus/hellyyttävyys voikin olla tärkeässä roolissa.

   Mielenkiintoinen aihe, hyvin mielenkiintoinen. Jään innolla odottamaan mahdollisia jatkopostauksia!

 3. Kik kirjoitti:

  Kikkelie! Parasta, mitä oon aikoihin kuullut! Ja vastauksesi tuohon kikkelie-kysymykseen :D <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *