Hae
Queen of Eve

Miten deittailu on muuttanut minua?

Deittailu ei ole enää niin kamala ajatus

Mä olen deittaillut vasta vähän aikaa enkä varmasti ole mikään pro-deittailija millään asteikolla, mutta jo muutamien treffien ja uusien tuttavuuksien sekä kokemusten kautta olen oppinut ihan älyttömän paljon itsestäni. Deittailu ei olekaan ihan niin kamalaa kuin ajattelin, uuvuttavaa kyllä muttei mikään mahdottomuus.

Aiempi Tinder-negatiivisuuteni on alkanut karisemaan pois ja musta tuntuu, että sieltä sittenkin voi löytää ihan hyviä tyyppejä ja jos ei, ainakin kokemuksia. Mä suhtaudun moniin asioihin aika mustavalkoisesti ja olen yrittänyt hieman lieventää sitä piirrettä itsessäni ajan saatossa. Ikääntymisen myötä tuntuu, että mä oon aika hyvin onnistunut siinä. En ole enää niin ehdoton enkä etenkään ulkonäkökeskeinen. En itseäni enkä muita kohtaan.

Paluu Tinderiin ajatuksena deittailu

Kun mä viime kuussa liityin Tinderiin niin päätin, että en enää anna omien rajoitteideni estää mua tekemästä asioita. Mä myöskin päätin, että aion antaa ihmisille ja uusille kokemuksille enemmän mahdollisuuksia, vaikkakin se vaatii multa muita enemmän ponnisteluja. Jätin ne itselleni ominaiset ulkonäkövaatimukset ja luonnekartat ihan kokonaan ja päätin, että kaikki ketkä yhtään näyttävät miellyttäviltä ja omaavat vähintään ok-tasoisen profiilin ansaitsevat multa sen svaipin oikeaan. Ei sitä koskaan tiedä -asenteella.

Mitään Prinssi Uljasta Tinderistä ei ole vielä löytynyt, mutta se mitä Tinder ja rohkeus deittailla on antanut mulle on aika paljon. Deittailu on ollut todella oikea valinta vaikka olen periaatteessa täysin deittailuvastainen ihminen, sillä tämän myötä olen saanut elämääni enemmän sellaista sähköä, iloa ja pilkettä silmäkulmaan, vaikka noin yleisesti en ole kovinkaan flirtti ihminen. Musta on ollut kiva kuulla muiden elämäntarinoita ja monet naurut on saatu naurettua. Ja ihan mahtavan herrasmiesmäistä kohtelua, aina suklaista ruusuihin ja punaviineihin. Jonkin sortin ritareita on siis olemassa vaikkei ne olisi ihan mun tyyppiä tai just mulle tarkoitettuja!

Mitä mä sitten olen oppinut itsestäni?

Mulle tämä astuminen pois siltä omalta mukavuusalueelta on opettanut jo nyt parin kuukauden aikana enemmän itsestäni aikuisena sinkkuna kuin kuluneet pari vuotta. Huomaan, että olen tämän ikäisenä sinkkuna ihan erilainen kuin kuvittelin olevani. Mä oon yllättävän hidas syttymään, tarvin paljon aikaa ja avoimuutta, rohkeaa ja syvällistä keskustelua ja sitä ettei pelata, pelleillä, leikitä vaikeaa tai olla liian sulkeutuneita. Parhaiten juttu sujuu itseni kaltaisen rohkean ja avoimen ihmisen kanssa kenellä on runsaasti elämänkokemusta ja tietoa siitä mitä elämältä haluaa. Ja taito nauraa itselleen ja koko maailmalle ja olla ottamatta turhia paineita elämästä. Rentoa olemista ilman turhaa pönötystä ja esittämistä.

Olen huomannut, että olen myös hidas tutustumaan ja tarvitsen aikaa. Mielelläni tapaan nopeasti jotta se ensitreffi saadaan pois alta, mutta noin muuten en ole valmis etenemään kovinkaan vauhdikkaaseen tahtiin. Mulle kaikenlainen läheisyys näyttää vaativan jonkinlaista kemiaa ja kiinnostusta, enkä kovin helposti halua olla ihan liki jos en oikeasti koe saavani ihmisestä jotain irti ja hänen olevan minun tyyppiäni. Siinä määrin entiset parisuhteeni jotka ovat alkaneet rauhallisella tutustumisella ilman aietta pariutua ja ovat ajan kanssa johtaneet parisuhteeseen ovat olleet mulle ominaisia. Nyt joudun hieman taistelemaan sen asian kanssa, että minun pitäisi livenä olla kiinnostunut ventovieraista ja haluta viettää heidän kanssaan aikaa. Well, I’m working on it.

Mielenkiinnolla odotan mitä kaikkia oivalluksia omasta itsestäni tässä vielä tulee, sillä monessa asiassa en tiennyt olevan tällainen kuin olen!

Psst! 

Pitkäaikaisena Bette Boxin tilaajana ja heidän yhteistyökumppaninaan mulla on ilo antaa lukijoilleni ihan todella hyvä tarjous Bette Box tilauksesta! 

Blogini henkilökohtaisella alekoodilla ensimmäinen boxi hintaan 14,90e (norm. 18,90e/kk). 4 euron alennus koskee jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia tai määräaikaisen tilauksen kokonaishintaa. Koskee myös limited edition boxeja ja lahjatilauksia!

Alekoodi QUEENEVE voimassa 1.2. – 28.2.2018 ja tilaamaan pääset suoraan TÄSTÄ!

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *