Hae
Queen of Eve

Elämä muuttui yllättäen

Blogini on viimeisen parin viikon aikana päivittynyt harvakseltaan

Elämä on kyllä aika ihmeellinen juttu, ja niin on rakkauskin. En oikein tiennyt kuinka tätäkään juttua aloittaa, mutta ehkä vaan kannattaa sukeltaa suoraan syvään päätyyn ja mennä asiaan?

Yleensä blogihiljaisuus kohdallani enteilee huonoa, sillä silloin kun en kirjoita ja pidän pitempiä taukoja,  on todennäköisesti kiirettä, stressiä ja ahdistusta. Tällä kertaa tilanne on kuitenkin täysin päinvastainen ja blogihiljaisuuteni johtuu onnellisuudesta. Siitä, että nyt tosiaan menee hyvin henkilökohtaisessa elämässä.

Blogi on päivittynyt muutamaan otteeseen viimeisen parin viikon aikana, mutta pääosin olen jakanut elämääni Instagramin puolella IG-stooreihin. Viimeisten päivien aikana yhä enemmän ja enemmän, sillä on ollut todella vaikea pitää sisällään tätä yhtäkkistä käännettä mun elämässä.

Paristi olen tuskaillut sen kanssa mitä voin jakaa ja kuinka paljon, koska sitä onnea on vain vaikea kätkeä. Mä en vaan pysty elämään minkään suomalaisen typerän ”viisauden” mukaan, et kel’ onni on se onnen kätkeköön.

Elämä voi muuttua yhdessä hetkessä

Ja niin mullekin on nyt käynyt. Se, että vasta hiljattain olen manannut Tinderin ja deittisovellusten toimimattomuutta ja huonoja matcheja, on kuin jokin kaukainen uni. Toki tiesin sen ja kirjoitin itsekin upean vastakappaleen löytymisen olevan mahdollista, mutta yhtä hankalaa kuin neulan löytäminen heinäsuovasta. Mutta sitten kun se tapahtuu, niin se tosiaan voi tulla kuin salama kirkkaalta taivaalta.

Mun elämä on heittänyt kärrinpyörää vain hetki sitten ja nyt tuntuu, että kaikki on ihan toisin. Ja tavallaan onkin. Mä en ole mikään tunteiden perässä ryntäilevä ihminen vaan enemmänkin sellainen joka ajattelee asiat järjellä. Niin mä tavallaan olen tehnyt nytkin, sillä henkinen match on mulle fyysistä vetovoimaa ja hetken hullaantumista tärkeämpi asia, mutta myös se kemia toimii ja ohjasi aika pitkälle myös matchin saamista.

Ihaninta tässä kaikessa on se, etten ole juurikaan epävarma tai alkuihastuksen epätietoisissa fiiliksissä, sillä olemme olleet täysin samalla sivulla oikeastaan kaikkien asioiden suhteen. Ehkä se on niin, että kun kohtaa oikeanlaisen tyypin, niin kaikki sujuu kuin itsestään ja tuntuu luonnolliselta?

Nyt mä kuitenkin olen rakastunut ensimmäistä kertaa neljään vuoteen ja haluan nauttia siitä. Enkä aio salailla mun rakastumista. Ehkä mä jossain vaiheessa rauhoitun, mutta nyt meen näin koska halkean onnesta.

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

8 kommenttia

 1. hannamariav kirjoitti:

  Ihana kuulla tätäkin kautta vain positiivisesta muutoksesta! Onnea ihan hirmuisesti! Ja jos kaikki menee omalla kohdalla hyvin niin taitaa itselläkin osua sama kohtalo vain hetki Tinder-postauksen kirjoittamisesta, mutta vielä ei voi tietää varmaksi ;)

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

 2. Miia K. kirjoitti:

  Ihana lukea tällainen uutinen maanantai-aamuna! (Tähän sellainen sydän-silmä hymiö)
  Harvemmin tulee mihinkään kommentoitua, mutta rakkaus-uutiset on aina sen arvoisia. <3

  Kaikkea hyvää siis teille, ja nauttikaa! :)

 3. villananna kirjoitti:

  No niin :) Onnea teille molemmille ja nautinnollista jatkoa suhteelle.

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 4. Maarit kirjoitti:

  Hei,

  Oon aikalailla satunnaisesti sun blogia seuraava, ja harvoin oon mitään kommentoinut. Mut nyt oli ihan pakko. Tulin nimittäin niin hyvälle mielelle tästä sun uutisesta! :) Näytät niin onnelliselta ja kauniilta! Kaikkea hyvää sulle!

  • Eve / Queen of Eve kirjoitti:

   Kiitos Maarit :) Onnellinen oonkin ja se varmasti näkyy koko ajan ulospäin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *