Hae
Queen of Eve

Viikonloppuna korkeintaan pieraisen

Hektinen viikko – viikonloppuna vapaa

Shampanja, samppanja, millä nimellä mä nyt kutsuisin nauttimaani ”Champagne Bertrand Cuvee Brut” -lasillista jonka join Eteläesplanadilla sijaitsevassa Brondassa ja josta maksoin melkein 17 euroa. Kylkeen lasillinen Thoreauvettä., ihanan kallista. Tämä kaikki siis eilen jo kello kahdeltatoista, kun sitä ennen olimme olleet Johannan kanssa Riannon pressipäivillä ja kilistelleet myös heidän tarjoamillaan skumppalaseilla. Kyllä oli highlifea. Siihen voisi melkein tottua.

Todellisuus on kuitenkin ihan toista. Toki tuo kaikki tuli tehtyä, mutta ei noin voisi tehdä joka päivä. En ainakaan mä. Itseasiassa oli vielä hieman vaikea nauttia, rauhoittua ja olla läsnä tilanteessa. Ylipäätään vain olla. Johannan kanssa naurettiinkin sitä, kuinka molemmilla oli tunne hyperaktiivisuudesta. Ei vaan pystynyt stoppaamaan sitä ajatusprosessia ja oli koko ajan pakko selata somea, päivittää juttuja ja hoitaa sivustoon liittyviä asioita. Heti ravintolaan mennessämme, vain pari tuntia sivuston aukeamisesta myös Markkinointi&Mainonta lehdestä soitettiin haastattelua (jutun voit lukea tästä). Mahtavaa, että Vaikuttajamedia kiinnostaa niin mediaa kuin someduunareita ja seuraajia. Olemme saaneet jo ennen sivuston aukeamista paljon kyselyitä bloggaajilta sekä yhteistyöehdotuksia yrityksiltä. On tosi hieno tunne kun Vaikuttajamediasta ollaan kiinnostuneita.

Taustalla Johanna antamassa haastattelua Markkinointi&Mainontaan

blogiportaalin Hautajaiset on bileet joihin en jaksa nyt osallistua

Viikonloppuna olisi FitFashion blogiportaalin hautajaiset jotka bloggaajat ovat keskenään järjestäneet. Mä päätin jo kuukausi sitten olla osallistumatta. Oon sitten hengessä mukana. Tiesin ja osasin arvata että tästä meidän jutusta tulee sen verran hommaa, ettei musta vaan ole kaikkeen. Mun on pakko välillä levätä ja mä kaipaan ihan hirveästi sellaista hiljaista olemista ja omaa aikaa. Johanna yliaktiivisena duracellpupuna mitä ilmeisemmin aikoo piipahtaa pippaloissa kovin kiireisen aikataulunsa keskelläkin, mutta mun on pakko olla rehellinen itselleni ja lukkiutua kotiin viikonloppuna. Mä ihan toden teolla tarvitsen sitä eikä minkäänlainen juhlinta, riekkuminen, biletys ja alkoholi sovi nyt kuvioon.

Sitä ei varmasti ulkopuoliset tajua millainen työ tässä kaikessa on ollut takana. Mä olen laiminlyönyt omaa terveyttänikin tässä jos totta puhutaan ja oon siitä vähän pahoillani. Itseäni toki saan syyttää eikä tämä kenenkään muun syy ole, mutta nyt yritän skarpata. Olen syönyt miten sattuu ja mitä sattuu ja juonut aivan liian vähän. Olen varmaan ollut nestehukassa toisinaan kun ei muka ole ollut aikaa pysähtyä edes juomaan. Highlife on myös silloin aika kaukana kun on pari päivää käymättä suihkussa ja haisee ihan paskalta kun on joku muumioitunut konttorirotta 24/7. Mä haluan juoda nyt kymmenen litraa vettä, syödä jotain ravitsevia ruokia ja ulkoilla koirien kanssa ilman, että koko ajan on oltava puhelin kädessä tai koneella.

Viikonloppuna mä aion olla vaan

En halua olla kellekään tilivelvollinen mistään ja olen paikalla ja saatavilla vain tarvittaessa. Toki varmasti kaikenlaista taas tulee ja aion myöskin päivittää blogia, mutta suunnitelmissani on vain kevyitä aiheita ja kirjoituksia. Juttuja joista ei tarvi stressata. Vielä tänään perjantaina mulla on haastattelu Sanomatalolla kun menen Taru Tammikallion podcastiin vieraaksi puhumaan työuupumuksesta. Sen jälkeen kun se on  saatu pakettiin ja muut työt taputeltu niin heitän vapaalle. Kovin ponnistus mitä viikonloppuna teen jää korkeintaan pierun tasolle.

Olo just nyt on väsynyt mutta onnellinen. Ihanaa että pahin on takana ja viikonloppu edessä. Toivottavasti teilläkin on rentoa tai ainakin mieluista puuhaa edessä!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

  1. chandelierhomeblog kirjoitti:

    Ansaittua lepoa, rentouttavaa viikonvaihdetta <3

  2. Eve / Queen of Eve kirjoitti:

    Kiitos sitä samaa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.