Hae
Queen of Eve

Paris Kills!

Kesäloma on alkanut ja ensimmäinen reissu tehty. Nyt Pariisia on nähty ja koettu nelisen päivää hyvän ystävän kanssa ja aika oli auttamattoman lyhyt! En koskaan ole tajunnut kuinka jumalattoman suuri kaupunki Pariisi on, samanlaista kaupunkikuvaa jatkuu kilometritolkulla joka suuntaan ja nähtävää on ihan hirmuisesti.

IMG_20150809_145334_resizedIMG_20150808_210303_resized
Reissu oli todella onnistunut ja mulla oli superkivaa. Matkaseura oli ihan huippua ja kun molemmilla on rento asenne eikä liikaa pingota niin mukavahan tuolla oli ihmetellä Pariisin sykettä ja nauttia ihanasta lämmöstä joka viimeisenä päivänä kohosi ihan älyttömiin yli kolmenkympin hellelukemiin auringon porottaessa lähes pilvettömältä taivaalta.

IMG_20150810_142730_resizedIMG_20150810_215830_resized
Minnan kanssa matkustelen mieluusti lisääkin, kenties Afrikkaan talvilomalla rantsulle relaamaan? (Nähtäväksi jää jos vaikka jotain keksisi!) :) Ranskan reissuun palaan pian uudelleen hieman tarkemmin. Nyt hetken hengähdän ja nautin siitä että olen kotona! Paljon on kerrottavaa muutenkin, joten kuullaan taas pian!

6 kommenttia

 1. everfit kirjoitti:

  Nam mikä pulla! <3

 2. Jenni kirjoitti:

  Sun blogi on kyllä ihan paras :) piristää aina mun päivää :)

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   No kiitos vaan :) Tuntuu etten tälläisiä kehuja kyllä ansaitse sillä en ole hetkeen kirjoitellut kovinkaan kummoisia juttuja tai ollut aktiivinen. Yritän taas paremmin, kiva että saat tästä jotain irti :)

 3. Anti-frankofiili kirjoitti:

  Pariisi on ihan ok, mutta mielestäni maailman yliarvostetuimpia kaupunkeja. Pelkästään Euroopassa on useampia tunnelmallisempia ja romanttisempia ja tyylikkäämpiä kaupunkeja kuin Pariisi. Kiva kuitenkin, että viihdyit.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Joo mä tykkäsin kyllä tosi paljon, ja kyllä tolla reilu 80 eurolla kannatti lentoliput ostaa ja haluan mennä uudestaankin :) Budapest oli kyllä tosi hyvä paikka kanssa, ja mun mielestä pärjää hyvin Pariisille, tosin Pariisissa on noita nähtävyyksiä ihan sikana että jos niistä diggaa niin erityisesti sen takia se on place to be.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.