Hae
Queen of Eve

OSTA, OSTA, OSTA hysteria

OSTA, OSTA, OSTA HYSTERIA!

Tänä viikonloppuna 90% bloggaajista julkaisee blogit täyteen mainoksia Black Fridayn johdosta. Lähes poikkeuksetta varmasti kaikki verkkokaupat ovat ottaneet itselleen ihan huimia tarjouksia ja toki niistä on kiva kertoa, sillä nyt on menossa osta, osta, osta – hysteria!

Ei ole väärin ostaa juttuja juuri nyt, itseasiassa se on juuri nyt erittäin kannattavaa koska on todennäköistä, että monet tuotteet tulevat olemaan reilusti normaaleja hintojaan halvempia. Luulen kuitenkin, että teille lukijoille on todella tylsää jos seuraavien päivien anti on vain pelkkiä mainoksia komennolla OSTA OSTA OSTA. Se, että listaisin tähän ne 50 verkkokauppaa mitkä ehkä kaikki muutkin, niin päätin tuoda esille vain muutamia valikoituja paikkoja: Sellaisia joiden asiakas olen itsekin, keiden tuotteita olen itse kokeillut ja voin teille vilpittömästi suositella.

Mennäänpä siis asiaan vaikkei osta, osta, osta -hysteria ihan täysin meitä valtaisi. Koitetaan pysyä järjissämme!

Hyvinvoinnin tavaratalo

Black Friday Weekend 24.11. – 27.11.2017

Hyvinvoinnin tavaratalossa on myynnissä luontaistuotteita, vitamiineja, luonnonkosmetiikkaa, superfoodeja ja paljon muuta aivan pimeään hintaan! Mä kävin tsekkaamassa omat suosikkini ja suurin osa näyttää olevan 50% alennuksessa ellei enemmänkin, eli nyt kannattaa ehdottomasti käydä poimimassa itseään kiinnostavat tuotteet ostoskoriin!

Tarjolla on mm. CocoVin luomu supersnackit alle euron kipale, Questbarin patukat puoleen hintaan, Leaderin raakasuklaan valmistuspakkaus lähtee kympillä kun normaalisti ovh on 24,95 (hyvä joululahjavinkki btw), Puhdistamon mustikkapakuri ja Puhdas + C-vitamiini 50% alennuksella ja lista vaan jatkuu. Hyvinvoinnin tavaratalossa on yli 600 tuotetta alennuksessa joten kannattaa itse tsekata koko valikoima.

Shoppailemaan pääset suoraan tästä!

// eleven

Toinen mun suosikkini näistä kosmetiikan ja hyvinvoinnin verkkokaupoista on // eleven josta olenkin tilaillut jo hetken aikaa hyvillä tarjouksilla kosmetiikkaa ja hiustuotteita.

Oon tykännyt itse todella paljon elevenistä sillä valikoima on ihan mielettömän laaja ja heiltä löytyy laadukkaita tuotemerkkejä niin meikeistä, ihonhoidosta kuin hiustenhoidosta ja muotoilusta. Tällä hetkellä lähes kaikki mun hiustenhoitoon ja muotoiluun/viimeistelyyn liittyvät tuotteet on hankittu elevenin verkkokaupasta ja heillä onkin siellä ihan koko ajan tosi hyviä tarjouksia ilman mustia perjantaitakin.

la-su 25.-26.11. BLACK WEEKEND – 20% alennus 50e ostoksista, 30% alennus 200e ostoksista + 30-50% alennus valikoiduista tuotteista

ma 27.11. CYBER MONDAY – 10e alennus jokaisesta 50e ostoksesta aina 500e ostoksiin asti + 30-50% alennus valikoiduista tuotteista

Shoppailemaan elevenin tarjouksia pääset suoraan tästä!

Naturelle

Viimeisenä muttei vähäisinpänä: Naturelle ei turhia kikkaile vaan läväytti käytännössä lähes koko verkkokaupan valikoiman -20% alennuksella.

Mulla itselläni on juuri kokeilussa muutama tuote jotka vaikuttaa niin lupaavilta, että on pakko tässä yhteydessä mainostaa, nyt kun ne saa kerran kivalla alennuksella! Jos siis olet miettinyt joidenkin hittituotteiden hankkimista niin se kannattaa! Hynt Beautyn DUET Perfecting Concealer -peitevoide on Hyntin yksi myydyin klassikkotuote! Se on hellävarainen hoitotuote epäpuhtauksille. Iholla todella kevyt peitevoide peittää täydellisesti ihon virheitä, kuten akne, maksaläiskät ja tummat silmänaluset ja tästä on se 20% pois hinnasta.

Myöskin mm. Juice Beautyn Phyto-Pigments Flawless Serum Foundation eli täydellinen ihoa hellivä seerumimeikkivoide kasvipohjaisilla Phyto-pigmenteillä on yksi Juice Beauty -meikkisarjan myydyimmistä tuotteista. Tämän ohella alennuksessa on toki myös toinen Juice Beautyn hittituote, eli Phyto-Pigments Illuminating Primer Meikinpohjustaja. Tämä primeri pidentää meikkivoiteen pysyvyyttä antaen virheettömän ilmeen meikille samalla kosteuttaen ihoa ja estäen sen rasvoittumista.

Sivuilla on mahdollisuus voittaa 1000 euron arvoinen lahjakortti ja shoppailemaan Naturellen verkkokauppaan pääset suoraan tästä! Verkkokaupan valikoima -20% alennuksessa koodilla BLACK.

Tämän mustan perjantain osalta mun osta, osta, osta hysteria saa pysyä aisoissa enkä ala keulimaan asian kanssa liiaksi. Toivottavasti näistä tärpeistä oli lukijoille iloa, ihanaa viikonloppua!


♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.