Hae
Queen of Eve

Kevyempi vaihtoehto paksulle meikkivoiteelle

*Sisältää mainoslinkkejä

Uusi CC voide testissä

Vaikka mulla on suuret, laajentuneet ihohuokoset, punaisuutta, ihon epätasaisuutta ja läikikkyyttä satunnaisia epäpuhtauksia unohtamatta, en silti halua pakkeloida kasvojani päivittäin paksun meikkivoidekerroksen alle. Mun rasvaisuuteen taipuva mutta samalla pintakuiva ihoni haluaa myös hengittää, ja vaikka ikääntyminenkin tekee muutoksia ihossani en kuitenkaan halua kulkea arkisin paksussa meikkivoiteessa. Niinpä mun valintani jo pidempään on ollut CC voide.

Pitkään olin arkipäivät ilman meikkiä ja meikkasin vain lähtiessäni johonkin, mutta Vaikuttajamedian myötä olen joutunut edustamaan entistä enemmän erilaisissa tapahtumissa ja kulkemaan kaupungilla siistimmässä lookissa kuin ennen. Näin ollen haluan olemukseni olevan viimeistelty, mutta silti samalla freesi! Ei siis paksua ja todella peittävää meikkivoidekerrosta minulle, kiitos.

Madara City CC voide

Olen pitkään käyttänyt arkikäytössä erilaisia sävyttäviä ja kasvojen värin epätasaisuutta korjaavia CC-voiteita jotka on nousseet mun yksiksi meikkisuosikeiksi. Nyt reilu viikon ajan olen joka päivä meikannut Madaran CITY CC CREAM SPF15* voiteella jonka sävynä mulla on Light Beige, eli se vaaleampi versio.

Tykkään siitä, että tässä Madaran CITY CC -voiteessa on silkkinen ja helposti levittyvä koostumus ja näin kevään ja kesän tullen myös tuo 15 aurinkosuojakerroin. Muhun vaikutuksen tekee myös se, että näin pääkaupungissa ja keskustassa liikkuessa voide suojaa myös ilmansaasteilta. Tärkein ominaisuus mulle kuitenkin on ihan se perinteinen eli se, että voide oikeasti tasoittaa ihon sävyn virheitä ja epätasaisuuksia kuten kalpeutta, punoitusta, sameutta ja pigmenttiläiskiä. Muu on tietysti pelkkää plussaa.

Kevyt ja puolipeittävä tulos

Mulla itselläni on todella vaalea iho ja tämä vaaleampi versio on oikein hyvä. Uskon sen olevan hyvä myös kesällä vaikka päivetynkin, enkä usko joutuvani ottamaan tummempaa versiota käyttöön. Kuitenkin tämä on niin hyvin belndaantuvaa ja notkeaa, ohutta voidetta, ettei mitään älytöntä rajaa voi tulla. Ennemmin itselläni on ongelmana se, että voiteet ovat liian tummia ja keltaisia jota tämä ei onneksi ole.

Jos haluaa kunnolla peittoa niin sitten on laitettava pahimpiin epäpuhtauksiin ja muihin läntteihin peitevoidetta erikseen, mutta koen sen miellyttävämmäksi kuin pakkeloida kasvoja kokonaan erittäin paksulla meikkivoiteella. Tämä CITY CC -voide on nyt viikon kokeilun perusteella noussut mun uudeksi suosikkituotteeksi päivittäisessä käytössä. Ihanan freesi ja kevyt olo ja lopputulos on siisti sekä huoliteltu!

MADARA COSMETICS MYYMÄLÄSSÄ 40% ALENNUS KAIKISTA TUOTTEISTA TIISTAINA 23.4.2019

Lisäksi saa vielä ILMAISEN täysikokoisen Deep Moisture -uudistavan yövoiteen (50ml / arvo 31e) jokaiseen yli 70e tilaukseen joten tarjous kannattaa hyödyntää! Madaralle pääset shoppailemaan suoraan TÄSTÄ!

* Tuote saatu PR-lahjana

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *