Hae
Queen of Eve

Onneen ei voi laittaa hintalappua, mutta jos laittaa niin se on 1000 euroa litra

Joskus sitä vaan on tosi hyvällä mielellä ihan itsestään. Aamulla herää pirteenä ja reippaana uuteen päivään. Vessassa istuessa ja puhelinta selatessa Whatsappiin napsahtelee suloisten hoitokoirien kuvia. Duunimatkalla radiosta soi hyviä biisejä ja NRJ:n juontajien jutut on hauskempia kuin aikoihin. Sitä on ihan sattumalta reippaasti etuajassa töissä ja ehtii rauhassa lueskella päivän uutisia koneelta ennen töiden aloittamista.

Ruokatauolla lähikaupassa asioidessa siellä sattuu olemaan alennuksia ja niitä punaisen 30% alelappuja kivoissa tuotteissa, joten lounaskin maistuu sitten normaalia paremmalle. Tuntuu että työpäivä on rento ja silti saa paljon aikaan. On mukava olla. Kun on hyvä flow päällä niin sitä kannattaa jatkaa loppuun asti.

Tällä tavoin puolet päivästäni kului, ja jos tarkkoja ollaan niin mun päivä alkoi hyvin jo klo 04.00 kun heräsin kesken unen omaan nauruuni. Hetken aikaa nauroin unensekaisena sängyssä ja heräsin kunnolla vasta kun huomasin höpöttäväni ihan päättömiä juttuja unessani olleille itävaltalaisille vaihtarimiehille. Eivät kuulemma yhtään näyttäneet homoilta koska näin kuinka heidän silmänsä venyivät kuin vieterit suoraan naistenlehtien peppukuviin! Niin, mitä ihmettä mä selitin? En sitä tiedä itsekään, mutta vessareissun jälkeen oli kiva jatkaa vielä pari tuntia unia.

Töiden jälkeen päätin että hemmottelen itseäni tänään, haluan että tämä keskiviikko on kokonaisuudessaan kiva päivä! Olin FitFashionin ylläpitoon iltapäivästä yhteydessä ja sain kun sainkin kauan kaipaamani muutoksen blogiini, ja nyt kaikki blogipostaukset ovat helposti listattuina oikean reunan arkistoissa ja otsikon perusteella on kätevä selata kuukauden sisältöä. Iso ilon aihe tämäkin omalla tavallaan, pienestä se onni joskus on kiinni.

20150225_184547_resized20150225_184625_resized
Tulin kaupan kautta kotiin ja muutama ihana uusi tuote lähti mukaan. Mä halusin hieman paapoa itseäni, päätin että tänään hoidan itseäni ja värjään tyvikasvun ja kulmakarvat, huomenna onkin ripsihuollon vuoro. Keittiön pöydällä odotti postit, ja sain posteja avatessakin yllättyä positiivisesti, siitä lisää myöhemmin!

Uusi shampoo ja hoitoaine ovat Schwarzkopfilta. Suihkugeeli Nivean. Ai että. Puhdasta rakkautta. Se tuoksu mikä jo shampoon korkkaamisesta lähti… Mä kuvittelin että oon jossain Balilla tai jotain, en tiedä mutta ihanan raikas, eksoottinen, puhdas, aurinkoinen, trooppinen. Tuli ihan sellainen tunne. Suihkugeeli jatkoi samaa linjaa, ja niinhän sen nimikin on. Hawaii.

20150225_181553_resized
Päätin myös poistaa vanhat jo hieman kulahtaneet lakat ja ajattelin että teen oikein kunnon pohjatyön. Aluslakat ja kaikki. Kynsinauhoille öljyä. Chanelin käsivoidetta ja kynsilakkaa. Oikein hitaasti ja huolellisesti. Kyllä siitä hyvää jälkeä tulee.

20150225_185350_resized
Enkä mä unohda jalkojakaan. Niillekin rasvaa ja uutta lakkaa, astetta pinkimpää sävyä niin tulee nättiä. Varpaankynnet pitää olla aina lakattuina. Naisen jalat on tärkeät. Niitä pitää kohdella hyvin ja muistaa kuinka kovan työn alla ne ovat. Huoltaa muutenkin kuin kesällä. On mukavampi heilutella sileitä varpaita egyptin puuvillaisia lakanoita vasten niin ei kuulu raaps raaps raaps.

Lushin huulikuorinta joka tuoksuu ja maistuu purukumille on ihaninta ikinä. Tuon purkin voisi syödä sellaisenaan, nam!

20150225_185114_resized
Markettikosmetiikasta selektiiviseen ja loppusilaus Sensailla. Naamio kasvoille vaikuttamaan yön yli ja kaulalle ja rinnalle boostia toisesta pullosta. Mä luotan siihen että jos sisältö on 100 euroa 100 millilitraa, on laatu kohdillaan…

”On tänään onnen päivä, ei huolesta häivää. On tänään onnen päivä, ja onnellinen oon.”

Kuka tietää kuka tuon sanoi…? :) Oliko sulla tänään hyvä päivä?

8 kommenttia

 1. tsindi kirjoitti:

  Alfred J Kwack :D

  Ihana postaus. Aina on hyvä päivä vähän hemmotella ja hoitaa itteään :)

 2. Tiina kirjoitti:

  Oli niin positiivinen postaus, et omakin huono päivä muuttui astetta paremmaksi :) P.S. Alfred J. Kwak! (jos se noin kirjotetaan…)

 3. annika kirjoitti:

  :-D ja koska olemme naisia, on kaikki huomenna taas todennäköisesti päin helvettiä!! ;-)

 4. Jonna kirjoitti:

  Sä oot voittanut jostain jotain! Se se kirjekuori oli :)

  Mulla taas tämä päivä on mennyt vähän penkin alle. Aivan liikaa kiirettä töissä ja alkava korvatulehdus vihlomassa.. ehkä tää vielä paremmaksi muuttuu! Munkin tarttis värjäillä kulmia ja hoitaa käsiä ja jalkoja. Huomenna vois ottaa kunnon operaation :)

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Alkava korvatulehdus kuulostaa tosi ikävälle… Voi damn! Ja hei, olisinkin voittanut mut en oo (ainakaan tietääkseni), mutta ehkä tää on jonkinlainen voitto kuitenkin. Avaudun myöhemmin lisää :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *