Hae
Queen of Eve

Bette Box elokuu ja alekoodi

Bette Box elokuu ja alekoodi

Back to basics on elokuun Bette Box* teemana ja teema kantaa hyvin, eli perusjuttuja tällä kertaa boksissa, mutta myös varsin kivoja yllätyksiä!

Mä hain boksini jo melkein viikko sitten ja olen monia tuotteita ehtinyt testailemaan. Tällä kertaa boksin sisällöstä käyttöön itselleni jää 4/5, ja yksi tuote lähtee kiertoon äidilleni, hän kun sitä tarvitsee enemmän kuin mä.

HELEIN SKIN, HAIR & NAILS -KAUNEUSRAVINTOLISÄ

”Kauneusravintolisä iholle, hiuksille ja kynsille sopii henkilöille, jotka haluavat tehokkaasti ja monipuolisesti tukea ihon, hiusten ja kynsien heleyttä ja vahvuutta sekä säilyttää nuorekkaan ilmeen. Ravintolisä sisältää runsaasti B-, C- ja E-vitamiineja, sinkkiä, kysteiiniä ja peltokorteuutetta. Saatavana apteekeista. Ovh. noin 27e/60 tablettia.”

Tänä vuonna Helein -ravintolisää tuli aiemminkin (eri purkki) ja ihastuin siihen kovin, joten tämä tuote on enemmän kuin tervetullut. Kerrankin mä syön jotain ravintolisää ja huomaan näillä olevan vaikutusta, mun kynnet on kuin joriinin juuret!

Mulle tämä oli ehdottomasti boksin paras tuote!

MANNA KADAR PRIME TIME -MEIKINPOHJUSTUSVOIDE

”Meikinpohjustusvoide toimii sekä silmä- että huulimeikin pohjustajana, peiteaineena ja korostuksena. Pitää meikin paikoillaan, tasoittaa ihon sävyä meikin alla, ja ehkäisee sävyn leviämistä sekä kerääntymistä juonteisiin. Saatavana: www.mannakadar.com. Ovh. 25$/2g.”

Tämä on ihan huippu! Bette Boxissa on tullut tänä vuonna useampikin Manna Kadarin tuote ja täytyy sanoa että kyseinen merkki on todella hyvä, ja kokeilematta olisi varmaan jäänyt jos ei Bette Boxia tilaisi. Tää on juuri se paras juttu että tulee tutustuttua myös uusiin merkkeihin! Värisävy näyttää napissa liian tummalta mutta ei ole, sulautuu hyvin mun vaaleaan ihoon.

LUMENE KLASSIKKO UUDISTAVA YÖVOIDE

”Kosteuttava yövoide auttaa ihoa palautumaan yön aikana ja jättää ihon pehmeäksi ja hyvinvoivaksi. Antioksidanttipitoista tupasvillaa ja puhdasta pohjoista lähdevettä sisältävä yhdistelmä hellii ihoasi rauhoittaen ja kosteuttaen sitä hellävaraisesti. Saatavana hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Ovh. 5,90e/50ml.”

Oikein kiva perustuote. Tulee käytettyä! Ja kiva että pitkästä aikaa yövoide, päivävoiteita on jo riittämiin :)

NIVEA INTENSIVE CARE -KÄSIVOIDE

”Runsaasti manteliöljyä sisältävä uudistunut käsivoide ravitsee, rauhoittaa ja hoitaa kuivien käsien ihoa 24 tunnin ajan. Klassinen Nivea -tuoksu on miellyttävä ja mieto. Näppärän kokoinen pakkaus sujahtaa helposti laukkuun mukaan. Saatavana hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Ovh. 4,20e/75ml.”

Käsivoiteita käytän aivan liian vähän, ja nyt tuli kuin tilauksesta. Käsivoidetta mulla ei tällä hetkellä ole ja kynsinauhat on erityisen kuivat, lupaan käyttää tätä joka päivä!

IBERO RIPSENTAIVUTIN

”Metallinen ripsentaivutin klassisessa mallissa, jonka suosio on säilynyt jo vuosia. Helppo tapa korostaa silmiä vähemmällä meikillä! Vinkki: taivuta ripset ennen ripsivärin levittämistä, niin saat kestävämmän lopputuloksen. Saatavana K-citymarketeista. Ovh. noin 4,90e/kpl.”

Mulla on jo ripsentaivutin ja sattumalta kävin tovi sitten ripsien kestotaivutuksessa, joten laitan tämän tuotteen eteenpäin mun äidille, se kun ei ripsientaivutinta omista. Hyvä tuote joka tapauksessa, tällä kertaa vain mulle turha ja ainoa joka ei boksista jää itselleni käyttöön.

LISTERINE ZERO SUUVESI

Tämä oli boksissa extrana. Nää Listerinen pienemmät pullot on ihan huippuja. Mä olen kohta käyttänyt yhden tällaisen (violetti väri, en muista makua) ja on just passeli, sillä mä en saa sitä isompaa kokoa tungettua mun kylppärin kaappiin kunnolla. Tällä on kiva raikastaa suu vielä hammaspesun jälkeen, on kyllä todella freesiä sitten.

CLEAN Fresh Laundry edp

Tämäkin tuli extratuotteena boksissa. Aivan ihanan raikas ja puhtaan pyykin tuoksuinen hajuvesinäyte. Nämä Cleanin tuoksut on ylipäätänsäkin hyvin erilaisia, ja käy mun mielestä moni myös ns. huonetuoksuna tai vaikka sipaisuna jonnekin lakanoihin jos ei halua itseensä suihkuttaa. Tykkään!

Bette Box elokuu ja alekoodi

Kokonaisuudessaan paketti oli varsin kiva ja taas sai rahoilleen vastinetta. Joka kuukauden kivoin yllärihetki ilostuttaa aina, ja taas löytyi ihan uusia tuttavuuksia, eli ei voi olla pahoillaan että tätä boksia tilaa. Itseasiassa, mä en voisi kuvitellakaan että lopettaisin asiakkuutta, niin hyviä bokseja on tullut pitkin vuotta. Ihan mun lempparijuttuja ja aina on kiva saada uutta kosmetiikkaa :)

Mulla on teille syyskuun boksiin alennuskoodi jolla saatte boksin edullisemmin! Eli nyt jos koskaan kannattaa taas tilata!

Koodilla SYYSBETTE saa Syyskuun Bette Boxin hintaan 15,90e (norm. 18,90 e/kk). Alennuksen saa jatkuvan tilauksen ensimmäisestä boxista tai määräaikaisen tilauksen kokonaissummasta.

Alennus on voimassa: 10.8.-20.8.2017 ja tilaamaan pääset täältä*!

Aiempia Bette Box arvostelujani löydät lukemalla esim. postaukset Bette Box heinäkuu / Kesäkuun Bette Box ja paljastus / VIHDOINKIN / Huhtikuun Bette Box

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.