Hae
Queen of Eve

Get up, dress up, make up, show up and never give up

Päätin tänä aamuna että itsesäälissä, itkuisessa nuhassa ja foreveralone-olotiloissa kieriminen kivan kesäloman ja reissujen lopuksi on loputtava. En ollut käynyt suihkussa neljään päivään (true dat, tosin intiimihygieniasta olin pitänyt huolta joten älkää nyt turhaan friikatko), räkärättejä niin turhanpäiväisen surkuttelun, ilmastoinnin aiheuttaneen flunssan ja iloisten sekä surullisten youtubevideoiden katselun jäljeltä oli ihan liikaa ympäri makuuhuonettani, ja tajusin viettäneeni edellisenä päivänä yli 20h sängyssä. Oli siis aika nousta ja ottaa itseään niskasta kiinni, lopettaa surkuttelu ja päättää että nyt olen tarpeeksi terve niin fyysisesti kuin henkisestikin ja tämmöiseen typeryyteen on tultava joku tolkku. Oikeasti mulle kuuluu oikein hyvää kuten edellisessä postissani kerroinkin, ja se olotila oli aito sitä kirjoittaessani, mutta sitten aina välillä tulee jotain ihme hormonimyrskyjä (syytän kohta alkavia naistenpäiviä) ja varmasti tuo kakkapäinen flunssakin teki osansa.

20150829_181528_resized
Siltikin olin aika ylpeä käytyäni suihkussa ja meikattuani ja kirjoitettuani pari rauhoittuneempaa whatsapp-viestiä. I DID IT! Niinpä mä sitten lähdin kaupungille ihan yksinäni mutta hyvällä tuulella, ja yritin ottaa jotain hienoa Instagram-kuvaa siinä onnistumatta. Tiedättehän ne ihanan inspiroivat kuvat missä näkyy ylhäältä kuvattuna laukkua ja kengät ja osa jalkoja. Joo, emmä osaa. Kolme kuvaa ja tämä oli niistä onnistunein, mutta tajuatte idean. I’m alive!

20150829_180547_resized
Kävin syömässä, ihan yksin. Harvinaista mulle mutta hetki oli nautinnollinen. Söin jotain pizzaa missä ei ollut juustoa juuri lainkaan, ja vain ilmakuivattua kinkkua ja rucolaa. Juomana iso lasillinen zero cokista. Nam. Katselin siinä ihmisiä ikkunasta ja mietin että vaikka aina välillä tunne-elämä käy jossain pohjamudissa niin oikeastaanhan mulla on elämä aika hyvällä mallilla, ja suurimman osan päivistä ja viikoistakin olen iloisella tuulella. Jos mua surettaa niin on oikeus hetken aikaa surra ja murehtia ja miettiä asioita, mutta siihen ei saa jäädä ikuisuudeksi pyörimään.

20150829_181947_resized
Syömisen jälkeen kävin vielä Sokoksella shoppailemassa aivan mielettömiä juttuja. Ajattelin että en nyt menekään ostamaan hirveästi herkkuja vaikka mieli tekikin, vaan että ostan jotain ihan muuta, ei syötävää mutta silti mieluista. GlamGlow SuperMudista olikin aivan mieletön tarjous ja se lähti melkein yli 50e normihinnan sijaan muistaakseni 39,90e hinnalla, Marviksen hammastahnoja oli useita makuja reilun kahdeksan euron hintaan ja sain ostettua tuota ihanaa käsivoidettakin. Ikä näkyy armotta käsistä ja mulla ne on vielä kuin vauvalla, ja sellaisina haluan pitääkin! Pehmeämpiä käsiä saatte etsiä, olen varma voittaja ja aion sellaisena pysyäkin, joten tästä lähtien juuri 36 täytettyäni alan rasvaamaan käsiäni aktiivisesti. Promise is a promise.

Tämän päivän teemaksi nouskoon hyvä quote jonka Instagramin puolellakin jaoin. Siellä mua voi seurata tunnuksella @evilmisseve

IMG_20150829_142739_resized

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *