Hae
Queen of Eve

Viikonlopun hotelliloma

Vaihtelua viikonloppuun!

Viikonlopun hotelliloma Bulevardilla sijaitsevassa hotelli Indigossa oli enemmäin kuin jees ja tosi kivaa vaihtelua normiviikonloppuihin. Vaikka sitä ollaan itsekin helsinkiläisiä niin mikään ei estä lomailua omassa kotikaupungissa, mielelläni tekisin tätä enemmänkin! Jonkinlainen kipinä tässä nyt pääsi syttymään, ei voi kieltää…


Voitin Instagramin kuvakilpailusta yön ja aamiaiset kahdelle Indigossa ja täytyy sanoa, että kokemus oli todella mukava. Boutique -tyylinen Indigo on hotelli jossa aikalailla kaikki yksityiskohdat oli mietitty tarkkaan, ei liian hienoa ja prameilevaa mutta selkeästi perinteistä parempaa. Ei siis mikään keskiluokkainen paikka, vaan aika trendikäs kokonaisuus jossa suomalainen design sai myös loistaa.

Yhteistä aikaa ystävän kanssa

Otin hotelliin mukaan ystäväni Minna.U:n kenen kanssa olen matkustellut ennenkin. Parin viimeisen vuoden aikana ollaan oltu Pariisissa, Kanariansaarilla ja Kyproksella reissaamassa ja on ollut tosi onnistuneita reissuja. Tänä vuonna yhteiset ulkomaanreissut jäivät meiltä valitettavasti väliin, joten hän oli ykkösvalintani yhteiselle ”minilomalle”. Huoneenamme oli neloskerroksen King Superior nro 412 jossa oli ihana viettää vajaa vuorokausi!

Huoneessa meitä odottivatkin Iittalan Runo -sarjan mukit ja Fazerin tummaa suklaata, valmiina kaakaolle, cappucinolle tai jollekin muulle juomalle. Huoneessa oli kahvikone ja jo näistä pienistä yksityiskohdista huomasi hyvin että täällä panostetaan skandinaaviseen tyyliin. Ravintolan puolella käytössä oli puolestaan Iittalan Taika -sarja.


Huone oli ihan mielettömän ihana! Mun kokemuksella tähän mennessä yksi ihanimpia, ellei jopa ihanin huone Suomessa, siis niistä missä olen tähän asti ollut! Tykkäsin kokonaisuudesta todella paljon, värimaailma oli kiva, seinämuraali tosi hieno ja yleisvaikutelma tilava ja tunnelmallinen. Ehkä parasta oli valaistuksen suunnittelu sillä se oli todella onnistunut. Mistään ei tullut suoraa kovaa valoa katosta alaspäin, vaan valoja oli sijoiteltu moniin eri paikkoihin ihan pöytä-, ja lattiavalaisimista erilaisiin listavalaisimiin ym ratkaisuihin.

I LOVE SLEEPING

Suomalaisissa hotelleissa sängyt ovat yleensä aika hyviä ja pakko sanoa, että täällä sänky oli todella hyvä, juuri sellainen millaisessa rakastan nukkua! Ihanan jämäkkä eikä yhtään semmoinen höttöinen ja löysä, vaan kunnolla tukea antava mutta sijauspatjan kanssa ihoa vasten juuri sopivan hellältä tuntuva. Sänky oli kyllä aika korkea, sinne piti näin 175cm pituisenakin hieman ”kiivetä”.

Sängynpääty oli valaistu tunnelmallisesti ja sängyn yläpuolella oli laskettu katto jonka sisällä oli myös valaisimet. Lukulamput oli tosi kivat ja vuodetekstiilit ihanat. Kaikista parasta oli ehkä kääntyvä televisio jota pystyi valinnan mukaan katselemaan joko oleskelutilan puolelta nojatuoleissa istuen tai sitten sängyssä makaillen.


Hotellihuoneen kypyhuone oli myöskin ihan mieletön. Niin tyylikäs valaistus peilien ympärillä ja altaan alla (yövaloksi kai suunniteltu, tai niin me ainakin sitä käytimme) ja hienona yksityiskohtana lasiseinä joka avarsi tilaa. Lasiseinä oli huurrettua lasia joten siitä ei siis näkynyt läpi, mutta jos kovin kaino on niin sen verran täytyy antaa miinuspisteitä että vessasta kuului aika hyvin ulos muualle huoneeseen tuon lasiseinän takia. Hieno se kuitenkin oli niin valaistuksen kuin yleisilmeenkin puolesta. Sadevesisuihkusta myös ehdottomasti plussaa!

Viikonlopun hotelliloma hyvällä aamiaisella oli kyllä pitkästä aikaa arjen kohokohtia. Hotelli Indigon alakerrassa on ravintola Bröd johon sunnuntaina mentiinkin herkulliselle buffet-aamiaiselle. Ravintola Bröd Punavuori on urbaani bistro, jonka ruoat ovat sekoitus skandinaavisuutta, eurooppalaisuutta ja helsinkiläisyyttä. Keittiömestari Jyrki Männynsalo tiimeineen onkin saanut aikaan todella hyvän kokonaisuuden aamiaiselle ja me nautittiin siitä kiireettömästi rauhallisessa ympäristössä.

Viikonlopun hotelliloma

Multa lähtee ihan 5/5 suosittelut Helsingin Bulevardilla sijaitsevalle hotelli Indigolle. viikonlopun hotelliloma täällä oli kokemus jota suosittelen kyllä muillekin ihan vilpittömästi!

Tästä heräsi into testailla muitakin hotelleja joita Helsingissä kyllä riittää, oli niin miellyttävä kokemus ihan kaikkineen!

Lue myös  Halpa ja hyvä brunssi Helsingissä

 

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *