Hae
Queen of Eve

Keväinen tuulahdus ja parhaat vinkit viikonlopun alelöytöihin

*Sis. kaupallisia linkkejä ja alennuskoodeja

Keväinen tuulahdus ja alennukset ovat täällä!

Hip hei ja ihanaa perjantaita kaikille! Mulla on mieli kohtalaisen korkealla sillä kuten pari postia taaksepäin julistin: synkistely ja sairastelu ovat saaneet jäädä taka-alalle ja mä toivotan kevään ja energisyyden tervetulleeksi. Nyt onkin hyvä sauma alkaa taas uudistamaan ja raikastamaan sisustusta pikku hiljaa kevättä ja kesää kohden, ja siinä hyvänä apuna on esim. tällä hetkellä olevat Elloksen* huippuhyvät tarjoukset.

Vaikka mä aina välillä kerron näistä yhteistyökumppaneideni alennuksista, en pelkästään mainosta, vaan lähes poikkeuksetta hyödynnän tarjouksia itsekin. Mun mielestä Elloksen paras tarjous on tällä hetkellä 30 euron alennus kun ostaa vähintään 90 eurolla. Tässä nimittäin pääsee hyödyntämään myös merkkituotteet joista normaalisti ei alennusta saa. Näinpä saa kivasti alennusta yhtenä könttänä kun käy haalimassa itselleen mielenkiintoiset tavarat ostoskoriin ja alennus lähtee ostoskorin loppusummasta.

Mä itse tilasin ylläolevan kuvan tuotteet ja niistä riipaistiin se kolmekymppiä pois, ja osa tavaroista oli jo muutenkin hyvässä alennuksessa eli se oli pelkkää alennusta alennuksen perään. Mun tarkasta seulasta ja ostoskorista läpi pääsi tyylikäs Lexington Casual Luxury käsisaippua* koossa 350ml jolta odotan paljon, sillä mulla on ollut tämä samainen hajuvesi ja sen tuoksu oli todella ihana, GANT Homen harmaameleeratut Premium Terry Towel käsipyyhkeet* joita mulla on ennestään jo antrasiitinharmaat versiot ja ne on ihan superhyvät ja imukykyiset, paljon kehutut Gripsholm kylpypyyhkeet* valkoisessa värissä, DAY HOME eukalyptuksen tuoksuinen tekstiilisuihke* makuuhuoneeseen rauhoittamaan iltoja ja tuomaan hyvät unet sekä Elloksen oman sarjan Uni-suihkuverho* valkoisena, koska nyt tuli tunne että mä haluan raikastaa kylppärin tunnelmaa.

30 EUR alennusta kun tilaat väh. 90 EUR + säästät toimituskulut

Alennuskoodi: 355429* ja shoppailemaan pääset täältä*

Edut koskevat uutta, vähintään 90 euron tilausta Elloksen valikoimasta. Edut ovat voimassa 05.3.2017 asti, ja ne voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Nyt säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20). Tili- ja laskuasiakkaan toimitusmaksu ilman toimituskuluja 0,-/tilaus, käteisasiakkaan 2,90/tilaus.

Bettyann-pussilakanasetti täältä* // Dani-pussilakanasetti täältä* // Kelly Chambray-pussilakanasetti täältä* // Koster-pussilakanasetti täältä*

20% alennusta kampanjahintaisista vuodetekstiileistä

Tämä on toinen Elloksen alennus mitä ehdottomasti kannatan hyödyntämään, sillä 90% omista vuodevaatteistani on Elloksen valikoimista ja mä rrrrrrakastan niitä kaikkia. Joku aika sitten tilasin juurikin tällä 20 prossan alennuksella Alvina puuvillasatiiniset vuodevaatteet* jotka on olleet mun ehdoton suosikki.

Siis ne on niin ihanat ja hyvät iholla, ja setissä on kaksi tyynyliinaa ja kaksi peittoa, eli koko setti valmiina. Ensin ostin mustansiniset ja sen jälkeen oli pakko tilata vielä valkoiset, sillä nämä ovat todella laadukasta puuvillasatiinia ja sen mukaisesti pysyy hyvässä kuosissa. Normaali hintakaan ei ole paha (70e) mutta nyt alessa ovat vain 55e, joten laadukkaita satiinilakanoita ei kyllä muualta samalla hinnalla löydä.

Alvina puuvillasatiinilakanat saatavilla neljässä eri sävyssä täältä*

40% alennusta kalleimmasta tuotteesta – koskee myös monia merkkituotteita

Alennuskoodi: 355719* ja shoppailemaan pääset täältä*

Lisäksi Elloksella on vielä tällainen kiva 40% kalleimmasta tuotteesta mikäli on ostamassa esim. vain yhtä tuotetta. Siinä tapauksessa tämän hyödyntäminen on varsin kannattavaa.

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 5.3.2017 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä tuotemerkkeihin UGG, Odd Molly, SPANX tai Odd Molly Home.

Viikonlopun aikana kannattaa nämä hyvät tarjoukset hyödyntää :)

 

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

4 kommenttia

 1. Susanna kirjoitti:

  Ei jaksaisi lukea pelkkiä yhteistyöpostauksia..Lopetitko jo ruokapäiväkirjan pitämisen ja julkaisemisen?

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Moikka Susanna! Varsinaisia yhteistyöpostauksia minulla ei ihan kauheasti ole, joskus enemmän ja joskus vähemmän. Semmoiset jutut mitkä ei kiinnosta kannattaa skipata. Älä siis lue jos et jaksa, ikävää semmoinen väkisin lukeminen ;) Vastaus kysymykseesi: En ole lopettanut sarjaa, on tulossa päivitystä viikonlopun aikana :)

 2. Susu kirjoitti:

  Heippa!
  Saitko jo tilaamasi Elloksen takin? Mitä mieltä olit siitä? Tilasin itsekin samaisen mutta oman koon ollessa loppu tilasin kokeiluun isomman koon. No se oli liian iso ja nyt oli tullut sitten omaa kokoanikin tarjolle joten pistin tuon vaihtoon ja nyt oottelen sitä toivottavasti oikean kokoista :) Muuten malliltaan tykkäsin takista kovasti ja tosi edullisella hinnalla sen sai.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.