Hae
Queen of Eve

Kohta oon taas kasassa

Hiljaiseksi veti

Viimeisimmästä on nyt viikko aikaa. Hiljaiseksi veti ja sain loppuviikosta kyselyjä onko kaikki ookoo, kun blogi tai Instagram ei ole päivittynyt. Olen mä ja samalla en kuitenkaan. Niinkin reipas, vahva ja toisesta korvasta sisään – toisesta ulos tyylillä kuin olen elänytkin, silti olen myös tunteva ihminen jota voi loukata. Pahimpien pelkojeni käyttäminen aseena minua vastaan ja negatiivisuuden lietsominen saivat kuin saivatkin yliotteen ja viimeisen viikon olen ollut aalloittain huonovointinen. Pääasiassa henkisesti, mutta myös fyysisesti. Oletan osan kuitenkin olevan psykosomaattisia oireita, tai ainakin toivon niin.

Olen joka päivä avannut blogin ja aikonut kirjoittaa, mutten ole siihen pystynyt. Ahdistuneisuus ja päässä pyörivät ikävät mielikuvat eivät oikein kannusta positiiviseen asenteeseen vaan pikemminkin tappavat luovuuden. Konemaisesti olen pystynyt suoriutumaan vain pakollisista työtehtävistä, mutta kaikki kiva ja rento on jäänyt kokematta ja tekemättä. Ei sitä huolestuneisuudelta oikein saa mitään aikaan.

Kohta oon taas kasassa

Olen pysytellyt aika pitkälle oman kodin suojissa, yrittäen kuitenkin nauttia kauniiden kesäpäivien lämmöstä puistossa koirien kanssa. Ilon ja naurun hetkiäkin olen kokenut, mutta taustalla toki on uudelleen herännyt huoli yhdestä ja toisesta asiasta. Yritän kuitenkin tsempata ja päästä takaisin kiinni elämään kaikella sillä innolla mitä minulla aiemminkin oli ja taistelen itseni taas reippaaksi. Olisi niin paljon kivempi nauttia elämästä kuin surra ja murehtia koko ajan mitä kaikkea kamalaa voi tapahtua.

Kirjoitan nyt kuitenkin tämän ja hymyilen samaan aikaan, sillä tiedän että asioiden pitkittäminen vain pahentaa kaikkea. Käyn myös vihdoinkin vastaamassa edelliseen postaukseen saamiini kommentteihin. Kohta oon taas kasassa niin jatketaan!

Kuva Unsplash

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

  1. Jonna kirjoitti:

    Virtuaalihali <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.