Hae
Queen of Eve

Koukussa kilpailuihin

Mä en oo koskaan ollut kovinkaan kilpailuhenkinen ihminen  vaikka toki olen Hippokisojen hiihtoihin osallistunut vaahtosammuttimen kokoisena ja sain sieltä mitalinkin, kaikki sai. Olin pienin ja hitainkin kai, äiti kannusti ladun varrella ja lopuksi sai makkaraa ja kuumaa mehua, se oli musta parasta. Olen myös kisannut leikkimielisesti (v*ttu meidän on pakko voittaa s**tana!!1yks) Aliaksessa ja mun joukkue on kyllä aina voittava joukkue (koska olen siinä ihan heeelvetin hyvä). Sitä on kiva pelata koska voitan aina ja pelaan silleen rennosti veren maku suussa ;D

No joo, ei mua haittaa häviäminenkään, ja esim. erään eksäni kaveripariskunnalla kyläillessämme onnistuin kyllä häviämään joka ikisen Mölkkykisan. Mulle jopa harkittiin palkinnon antamista siitä hyvästä että on mahdollista heittää sitä kapulaa niin ettei se koskaan osu yhteenkään paaluun, ja ison tiiviin kasan keskellekin se lentää niin että mahtuu jotenkin millimetrilleen sellaiseen väliin ettei vahingossakaan hipaise tai kaada mitään…

Koska bikinifitness-lavoilla kilpaileminen on puitu jo sadoissa blogeissa puhki ja poikki, niin mä ajattelin ihan näin btw ohimennen mainita omasta kilpailuvietistäni jonka olen vasta myöhäisemmällä iällä saanut nousemaan, ja se on kaikkiin hiton arvontoihin ja nettikilpailuihin osallistuminen! Haha, älkääs nyt, tää on ihan totta!

IMG_20141104_130619

Riippuvuus mulla lähti siitä etten ole koskaan tavannut ketään yhtä onnekasta Hanna Hanhea kuin ystäväni Ida on! Kun vierestä katselin hänen voittavan kaikkea volyymiripsistä kalliisiin One Piece-pyjamabileisiin, Nokian Lumia puhelimiin, 500 euron matkalahjakortteihin ja silikoneihin (kyllä, viimeisimmän luit oikein!) ja samaan talouteen tuli vielä voitto mm. Stzigetin festareille Unkariin niin HUH HUH… Se joka miettii että voittaakohan niistä edes kukaan niin todistetusti voin sanoa että voittaa, ja suurin osa voitoista menee Idalle, haha!

Muistan kuinka Ida vähän väliä sanoi että ”Ai niin mä voitin tän ja tän” ja mä ajattelin että ei hemmetti, miten voi olla? Sitten oikein kerran sisuunnuin kun oli taas Nokian Lumiaa tullut Instagram-kisasta ja päätin että helvetti, minäkin osallistun tuohon (piti uploadata värikäs kesäkuva lomafiiliksistä IG ja laittaa tietyt hashtagit) niin perhana soikoon, seuraavana päivänä mun kuva valittiin parhaaksi ja minähän voitin saman puhelimen Niinpä mullekin tuli sitten Nokian Lumia postissa ja sen jälkeen innostuin noista kaiken maailman arvonnoista ja kisoista itsekin. Kyllä se vaan niin menee että jos ei veikkaa, ei voi voittaa!

Olen tosi aktiivisesti osallistunut kaikenlaisiin kisoihin ja tähän mennessä voittoja noin 8kk sisään on tullut: Kahdet elokuvaliput, Philips SoupMaker, Nokia Lumia matkapuhelin, Tanstoren lahjakortti ja NRJ:n cd-levyjä (voitin viime viikolla eli on juuri tuloillaan, en muista mitä kaikkea siinä on). Ihan kivasti siis! Mun mielestä jokin matkapalkinto olisi aiheellista tulla ja pian koska oon osallistunut aivan hemmetin moniin kilpailuihin. Mä siis oikeesti jo ansaitsisin matkan kaikista niistä täyttämistäni lomakkeista :D

Tällä hetkellä odotan voittoa mm. seuraavista

Royal Canin – Matka Etelä-Ranskaan kahdelle
MTV – Lentoliput Lontooseen kahdelle
Eeva-Lehti – Matka Pariisiin kahdelle
Sheba – 1500e arvoinen matkalahjakortti
Uncle Bens – Tema-matkalahjakortti Kiinaan neljälle
Keittiömaailma – 3000e arvoinen matkalahjakortti
Iceland Air – Lentoliput Yhdysvaltoihin
Matkaopas-Lehti – 1000e arvoinen matkalahjakortti
Interhome – Viikoksi oma huvila Espanjassa
Torres – Matka Barcelonaan kahdelle

Suoramarkkinointipuheluita en pelkää, eikä pahemmin ole puhelinmyyjät soitelleetkaan. Aika monissa kilpailuissa sen voi kieltää osallistumisen yhteydessä ja niissä missä ei voi niin sitten ei voi. Itselläni on jotkut puhelinfirmat paristi numerosta päätellen yrittäneet tavoitella, mutta pidän muutamia yksittäisiä soittoja aika pienenä häiriönä saamistani voitoista ja mahdollisesti tulevaisuudessa tulevista voitoista koska kehtaan ja uskallan sanoa kohteliaasti ”Kiitos ei, mukavaa päivänjatkoa!” jos satun sellaiseen puheluun vastaamaan :)

Onko muita kovia kilpailuihin ja arvontoihin osallistujia? Ootteko koskaan voittaneet mitään?

18 kommenttia

 1. Cheke kirjoitti:

  Huikea palkintolista! Itsekin voittanut muutaman lahjakortin, ja parit leffaliput. Saako udella mistä ihmeestä löydät noita hyviä kilpailuja, kun ei jaksaisi spämmätä aikajanaa Facebookissa tykkää ja jaa merkinnöillä :D ??

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Mä tsekkaan päivittäin Plazan listan läpi (yleensä joka päivä on uusia) (Kilpailut netissä Plaza -googlehakuun)
   Matkakilpailuja löytyy hyvin Rantapallosta (Rantapallo matkakilpailut hakuun)
   Facebookissa katson Peemies Kilpailut -sivuston (Peemies kilpailut hakuun)

   Seuraan myös kaikkia matkanjärjestäjiä jotka järkkää matkakilpailuja, sekä IG:ssä tulee monia juttuja vastaan. Myös kaikki lehdet ja radiokanavat pitää sivuillaan koko ajan jotain kisoja, samoin monet pienemmät firmat (mutta ne löytyy usein juuri tuolta Plazalta).

   Facebookissa en osallistu about koskaan niihin T&J juttuihin paria poikkeusta lukuunottamatta, mutta kyllä niistäkin on tutut voittaneet.

   Ps: Muokkasin vastausta, linkit ei näkyneet joten kirjoitin tälleen ovelasti että löydät. Heh.

   • Cheke kirjoitti:

    Rehellinen vastaus, kiitos!! =) Opiskelija poijjaalle kelpais kans lomamatkat ja urheilu voitot.

    • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

     Hyvä kiertämään. En mä nyt niin paljon pelkää ettei voittoo tuu jos muutkin osallistuu ;) Toki jos oikein matemaatikoiksi alkaa niin mahikset pienenee mitä enemmän jengiä osallistuu mutta… :D

  • Inez kirjoitti:

   Koukussa arvontoihin myös! Niin ja voittoihin myös! :) Itse oon saanut isoimmat voitot juuri Facebookista… niinku taulutv:n :)

   Suosikkikisasivuni on http://arvontahullut.fi/ jossa on ihan älyttömästi uusia arvontoja päivittäin! Niin ja tänään alkoi uusi Facebook-kilpailukin! :) Löytyy siis Googlesta haulla: ARVONTAHULLUT

 2. Larppa kirjoitti:

  Osallistun aina, jos on mahdollisuus voittaa jokin kiinnostava tuote tai matka, mutta ei ole koskaan kyllä tärpännyt… en tajua, miten joku voi joskus muka voittaa jotain arvonnoista :D tässä täytyy olla kyse jo suuremman luokan salaliitosta, joku jossain päättää, että tuon ei sitten kyllä anneta voittaa missään. :D Noh, kasvattaa sitkeyttä…

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Kyllä niistä nyt todistetusti hei voittaa, mieti mua ja mun frendiä! Mulla puuttuu vielä noi isommat voitot mutta ei mielestäni paha tilanne nytkään. Mut nyt mä odotan sitä kunnon jättipottia ja parit matkat pitäis tulla aika pian :D

 3. ESBE kirjoitti:

  Haha, en yleensä ikinä osallistu mihinkään arvontoihin, mutta tän postauksen jälkeen piti plärätä noita arvontasivuja ja osallistua useampaankin kilpailuun :D Minäki haluan voittaa!

 4. mari kirjoitti:

  Täällä myös yksi Hannuhanhi. En hirveästi osallistu arvontoihin koska en halua että sähköpostia ja puheluita alkaa tulla ties mistä mutta todella usein kun osallistun niin voitan. Välillä ihan tuntuu etten viitsi osallistua johonkin arvontaan kun voitan sen kumminkin ja en tarvitse sitä palkintoa:)
  Parhaita voittojani ovat lotossa 6 oikein ja Louis Vuittonin laukku. Sitten on paljon muuta kuten pesuaineita, vedenkeitintä, eväsrasiaa, suklaata, tuppereita, sisustus tuotteita, tosi usein lotossa 4-5 oikein sun muuta.
  Voittaisin kyllä mieluummin vaan sen loton pääpotin, ei tartteis muuta:)
  -mari-

 5. Jonna kirjoitti:

  Arvaa mitä tein viime yönä pari tuntia kurkkukivuissani sängyssä? No osallistuin noin miljoonaan arvontaan! :D En muistanutkaan miten hauska harrastus se on. Ikinä en kyllä mitään voita mut onhan se kiva kuvitella voittavansa matka jonnekin kauas tai tavaroita joita ei muuten tulis hankittua.

  Reilu vuosi sitten voitin jossain s-ryhmän kilpailussa 500e lahjakortin s-kauppoihin. Vasta pari kuukautta sitten käytin siitä viimeiset summat :) Muutenpa en oo juuri koskaan mitään voittanut.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Toi 500e lahjakortti on kyllä tosi arvokas! Kelpaisi itsellenikin sellainen, sillä hyvällä säkällä tolla summalla melkeen saa matkat kahdelle jonnekin viikoksi (äkkilähdöt). Silloin vois itse ottaa tililtä ne rahat matkaan, ja sopia että ruokaa ostetaan sitten sillä kortilla niin että se on plusmiinusnolla! Eli matkan saa tavallaan noinkin ;)

   Mä oon osallistunut niin paljon nyt että menee ihan sekunneissa noi lomakkeiden täytöt kun mulla tulee jo automaattisesti syötöt sinne osoitteet ja muut. Ei vie aikaa näpytellä :D Kone muistaa!

 6. Riikka kirjoitti:

  Mäkin osallistun arvointoihin, joskus enemmän ja joskus vähemmän. Sillon tällöin tulee jotain pieniä voittoja, tyyliin kosmetiikkaa, mutta kerran monta vuotta sitten (2009) voitin 500e matkalahjakortin! Sillä reissattiin siskon kanssa Lontooseen. Uutta matkapalkintoa odotellessa.. ;)

 7. Jonnaajon kirjoitti:

  http://www.arvontasivut.com =My life eli koukussa ollaan täälläkin :P Voittoina mm. lippuja eri juttuihin, kuntopyörä, Cocovin paketti, lahjakortteja, karkkia, purkkaa, Lojerin tuotepaketti ja monia muita, joita en ees muista ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.