Hae
Queen of Eve

Hitto soikoon mitä tuli taas luvattua!

img_20161124_181950_resized_20161204_013036487

Sis. kaupallisia linkkejä

Huh huh.

Mua hetkittäin kaduttaa aiempi postaukseni. Oon pari päivää miettinyt kauhunsekaisin tuntein millaista paskaa blogiin alkaa tulemaan jos en onnistu olemaan skarppina. Jos epäonnistun.

”Hah mä tiesin tän. Ei sun kannata edes yrittää. Oot ikuinen luuseri ja läski!”

Olisi pitänyt vaan olla hiljaa ja alkaa salaa taas liikkumaan ja syömään paremmin. Sitten ei olisi ulkoista painetta eikä asia tuottaisi ahdistusta.

img_20161124_182000_resized_20161204_013023076Himoan jo nyt kaikki ihania herkkuja mitkä tulen missaamaan. Heti alkoi kuola valumaan. Eli mä siis epäonnistun. Se on jo ihan varmaa!

Tai siis, hetkonen…

Noin mun mieli meinaa ajatella, mutta eihän se ole totta. Minähän sovin itseni kanssa että herkkuja saa syödä, mutta niitä ei voi syödä milloin vaan, herkkuja syödään viikonloppuna. 80% siististi ja 20% vapaammin, eikö se ole ihan hyvä suhde? Kai mä nyt jaksan arkipäivät odottaa?

Ja mitä sitten jos joku tulee ilkkumaan? Sellaisia irvailevia ihmisiä on ollut maailmansivu pullollaan. Niitä ketkä nauttii toisten painamisesta alaspäin ja kokevat ylemmyyttä kun joku ei onnistu. Niistä vaan ei pidä välittää koska eivät ne ole ennenkään mulle mitään merkinneet. Miksi mua kiinnostaisi jonkun nobodyn mielipide?

Aivan! Nyt pää pystyyn ja reipas asenne takaisin. Kyllä musta on tähän ja siksi juuri jutunkin julkaisin että saisin niiden fiksujen, mukavien ja tsemppaavien ihmisten kommentteja. Kannustusta ja vertaistukea, tiedän etten ole ainoa näissä hommissa.

Nyt mä tsekkaan muutamat treenivaatealennukset ja tilaan jotain piristävää uutta lenkkeilyyn ja salille ja lopetan voivottelun. Se on vain otettava härkää sarvista eikä mitään mussutuksia.

En tiedä auttaako uudet treenivaatteet tsempityksessä, mutta ainakin ne tuo mulle hyvää mieltä. Nyt kun on tosi hyvät aletkin joulun jälkeen niin kannattaa ehkä tuota varastoa uusia, onpa sitten ainakin mukava reippailla!

ellos_alennus3

Sporttiliivit täältä // Sporttistringit täältä // Pitkähihainen treenipaita täältä // Treenikengät täältä // T-paita täältä // Treenihousut täältä

40%ALENNUSTA KALLEIMMASTA TUOTTEESTA + SÄÄSTÄT TOIMITUSKULUT Edut koskevat uuden asiakkaan uutta tilausta Elloksen valikoimasta (viimeisimmästä tilauksestasi on kulunut yli 2 vuotta). Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Edut ovat voimassa 31.12.2016 asti, ja ne voi käyttää vain kerran. 

Shoppailemaan pääset täältä!

30% alennusta kalleimmasta tuotteesta! Etu koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennus on voimassa 30.12.2016 asti ja sen voi käyttää vain kerran.

Shoppailemaan pääset täältä ja alennuskoodi on 345403!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

2 kommenttia

 1. Sanna kirjoitti:

  Go Girl! Sie pystyt siihen. Haters gonna hate anyway.

  Itsekin pitäisi tehdä ryhtiliike ja katsoo mitä syö ja alottaa liikkuminen.

 2. Airi kirjoitti:

  Hei Eve!
  Olen sinua seurannut jo jonkin aikaa näin blogin välityksellä , mutta en ole tainnut aikaisemmin mitään kommentoida. Ihailen Sinua rohkeasta kerronnastasi syömishäirion kanssa. Itselläni ei ole sen kummempaa ”häiriötä” kuin että syön liikaa. Ikääkin on paljon enemmän kuin Sinulla. Mielestäni meillä kaikillla on oikeus yrittää elää ”paremmin” ilman että meitä kukaan arvostelee tai etenkään tuomitsee. Itse olen yrittänyt laihtua jo ainakin kymmenen (!!) vuotta. Ja paino vain nousee. Mutta en tahdo tässä asiassa luovuttaa vaan edelleen aion laihtua. Pikkuhiljaa, mutta varmasti.. Muiden puheista ( eikä varsinkaan ajatuksista) ei kannata välitää. Teet sen mikä itsellesi on parasta ja hyväksi. Ihminen on epäonnistuvainen, mutta se ei merkitse mitään. Voit ”epäonnistua” 1000 kertaa, mutta koska nouset 1001 kertaa vain sillä on merkitystä.

  Toivon Sinulle ihanaa vuotta 2017, pidä hymy huulilla ja muista mikä elämässä on oikeasti tärkeätä.

  t. Airi; jo 51v ja ylipainoinen, mutta muuten onnellinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.