Hae
Queen of Eve
Kaupallinen yhteistyö

Antti Tuisku mun puhelimessa

Kaupallinen yhteistyö: Huawei

Mitä sulla on puhelimessa?

Mulla on nyt Antti Tuisku ja monta kertaa, monesta eri kulmasta. Eestä ja takaa. Tiukoissa valkoisissa farkuissa ja ihan läheltä kuvattuna. Miksi näin? Noh… Tiistaina oli tosi jännä päivä. Mä olin Kaivohuoneella viettämässä iltaa yhteistyökumppanini Huawein julkistamistilaisuudessa ja jännäämässä sitä mikä on seuraava uutuus joka pusketaan ulos markkinoille. Se paljastui nova 3 puhelimeksi jossa on ihan mielettömät speksit. Neljä kameraa, kasvojen tunnistus, reilusti muistia ja paljon kaikkea kivaa. Varsinainen kuvaajan ja kännykkäfanin unelma.

Huawein brändikasvona komeilee tällä hetkellä Antti Tuisku ja näinpä saimme Antilta upean ja hyvin intiimin yksityiskeikan vaikka hän on virallisesti keikkatauolla. Musta tuli kertaheitolla Anatude-fani. Kerron kohta lisää siitä miksi näin.

Tärkeintä puhelimessa on hyvä kamera

Mun tämän hetkisessä Huawei Mate 10 Lite puhelimessa on ihan mielettömän hyvä kamera ja se on mun puhelimen tärkein ominaisuus. Puhelimessa kamera on varmaan monelle muullekin todella isossa roolissa, sillä kukaan ei enää halua kuvata perunalla. Nykyään osataan jo vaatia kunnollista laatua ja Huawein puhelimilla sitä on kyllä ollut todella hyvin tarjolla.

Mulle puhelin on läppärin ohella mun tärkein työväline. Mä käytän puhelinta yhteydenpidon ja tiedon etsimisen ja nettisurffailun lisäksi myös kuvien ottamiseen ja olen aiemminkin kertonut olevani kenties siitä hieman eriskummallinen bloggaaja, että kuvaan k a i k e n materiaalin puhelimella. Mm. kaikki Espanjan reissukuvat ja 95% tämän blogin kuvasaldosta viimeisen viiden kuukauden ajalta on kuvattu mun puhelimella. Kirjoitinkin aiemmin siitä juttua otsikolla Kännykällä kuvaaminen.

Pärjääkö pelkillä kännykkäkuvilla?

Tiedän, että monet karsastaa ajatusta pelkällä kännykällä kuvaamiseen ja käyttävät pääosin järkkäreitä (ja varmasti niillä saakin aivan ensiluokkaista jälkeä), mutta myös monet markkinoiden uudet puhelinmallit ovat niin laadukkaita kameroiltaan ettei kuvausjälkeä tarvitse hävetä. Monet varmasti pitävät kännykkäkuvia jopa jollain tapaa ”epäammattimaisina”, mutta itse en. Kuvan laadun lisäksi on kuitenkin paljon muitakin asioita jotka tekevät kuvista hyviä. Se kuvaussilmä, sommittelu, kuvien käsittely ym, eikä sitä laatua tarvi millään tavoin nolostella, päinvastoin! Multakin kysytään todella usein millä kuvani kuvaan ja moni hämmästyy kun tajuaa, että ihan kuulkaas vaan mun kännykällä. Ei ole mikään ehdoton vaatimus että aina pitäisi olla järjestelmäkamera jos kerran on hyvä kamera itse puhelimessa.

Miettikää, tämänkin jutun kaikki kuvat on otettu mun kännykällä, Huawein Mate 10 Litellä. Ja miettikää millaisissa olosuhteissa: Hämyisessä ja pimeässä tilassa jossa erilaiset valot vilkkui ja välkkyi ja vaihteli miten sattuu, eli todella haastavassa ympäristössä.

Niin siitä Antti Tuiskusta…

Julkistamistilaisuus oli todella miellyttävä ja Huawein brändilähettiläs Antti Tuisku oli kyllä piste i:n päälle tuossa tapahtumassa. Mä en ole koskaan Anttia erityisemmin kuunnellut, toki hänen biisejään olen kuullut ja joitain haastatteluita vuosien varrella, mutta nyt jotenkin silmät avautui miten huipputyypiltä hän vaikuttaa. Ei siis mikään ihme että Antti on valittu Huawein mainoskasvoksi, onhan hänessä sitä juuri oikeanlaista tähtiainesta.

Nova tarkoittaa on äkillisesti kirkastuvaa tähteä. Useimmat novat näkyvät vain kaukoputkella, mutta parhaimmillaan nova saattaa olla lyhyen aikaa taivaan kirkkaimpia tähtiä. Anttia haastateltiin illan aikana ja hän osasi todella kivasti puhua omista selfieiden ottamisistaan ja muista kännykkäjutuista, mutta voi pojat sitä hetkeä kun hän pääsi lavalle. Se oli todella mahtavaa!

Ihan mieletöntä!

Antti Tuisku on itsekin nova, kirkas tähti ja mikä parasta: Hän osasi puhua todella liikuttavasti monista asioista. Mä ihan vakuutuin siitä sanomasta että jokainen on oman elämänsä tähti, eikä kenenkään kuulu tyytyä huonoon tai antaa muiden painaa meitä alas. Positiivisuuden kautta, ilolla ja energialla eteenpäin ja uskotaan itseemme ja kykyihimme.

Niinpä mä liikuttuneena kuuntelin ja katselin Antin esiintymistä ja hänen hienoja kappaleitaan kuten Hyökyaalto ja Pyydä multa anteeks kunnolla. Olen aiemminkin nauttinut mm. Vedä mut henkeen tyyppisistä biiseistä (ja toki myös niistä menevistä bailukappaleista), mutta erityisesti tällaiset koskettavat ja syvällisempää sanomaa sisältävät laulut iskevät. Antti Tuisku on todellakin tähti!

Kelatkaapa sitä kuinka hienoja kuvia sain nytkin mun kännykällä kuvattua ja vieläpä yökerhossa. Ei tarvi nolostella jälkeä vaan näitä voi ilomielin esitellä ja näistä saa nauttia itsekin kun puhelimessa on kasapäin kuvia ja videota illasta.

Sen lisäksi että diggaan Huawein tuotteista niin nykyään mä diggaan myös Antti Tuiskusta! Molemmat hyvästä syystä!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Kaupallinen yhteistyö: Huawei

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *