Hae
Queen of Eve

V I H D O I N K I N ♥

Toukokuun odotetuin asia

Odottavan aika on pitkä, ja erityisen pitkältä se tuntui nyt kun kohdalleni sattui harvinaisen huono tsägä. Normaalisti pakettiautomaattiin ohjautuva Bette Box* ajautui normaaliin postiin (pakettiautomaattien ruuhkaisuuden takia, oletan), ja jouduin odottelemaan pari päivää tavallista pidempään mun lemppariyllärin saapumista.

Äitienpäivälahjaksi hankkimani Bette Box ehti äidilleni jo muutama päivä taaksepäin, ja taas saa mutsi nauttia puolisen vuotta kuukausittaisista kauneusylläreistä. Kirjoittelinkin tuossa pari päivää taaksepäin postauksen äitienpäivälahjoista ja vinkeistäni ”Parhaat lahjavinkit äitienpäivään”, ja vielä ehtii niitä kaikkia hyödyntää! Ei muuta kuin lahjan ostoon netistä ja korttiin ilmoitus mitä on saapumassa, ja ehkä hieman kukkia ja se on siinä. Sopii kiireisemmällekin shoppailijalle. Tsekkaa viime hetken vinkit tästä!

Bette Box toukokuu

Tuli ihan tajuttoman hyvä mieli näin hyvin koostetusta paketista, ja vielä erityisesti tästä erikoismuistamisesta! Tää tyttö (?) oli yhtä hymyä kun äsken sain repiä paketin auki, oli nimittäin kova homma pidättäytyä katsomasta muiden blogeista arviota tuotteista. Sain kuin sainkin säästettyä yllätyksen ja oli kyllä todellakin sen arvoinen!

Nyt kun kurkkasin muidenkin blogeja, huomasin että sisällössä on ollut taas jonkin verran hajontaa, eikä kaikki ole saaneet samoja tuotteita. Tässäpä siis mun boksin sisältö!

Schwarzkopf got2b Fresh It Up-kuivashampoo

Mä RRRRRRakastan kuivashampoita, ja omaan niitä paljon. Tämä ei todellakaan ole turha tai ylimääräinen, sillä mulla kuluu kuivashampoota ihan pullotolkulla. Pyrin välttelemään liian usein toistuvaa hiustenpesua ja pesen hiukseni noin kaksi kertaa viikossa, välipäivinä freesaan kuivashampoolla, ja pidän sitä myös tärkeänä muotoilutuotteena: tämä kun tuo sitä tekstuuria ja tuuheutta hiuksiin ja saa hyvin tehtyä juurikohotusta ettei tukka valu päätä pitkin kuin lehmännuolema. Nyt vielä kun kesä on tulossa (onhan, pliis?) ja olen sellainen ihminen kuka hikoilee 90% pään alueelta, voitte kuvitella että näitä tulen suihkimaan. Ihanan kesäinen pullokin muuten, piristi päivää!

Lumene Nordic Chic väritön kulmakarvageeli

Tää oli tosi mielenkiintoinen tuote, sillä mä en ole koskaan käyttänyt kulmakarvageeliä. Mulla on suht normaali tuuheus kulmakarvoissa, eli eivät mitkään persialaiset mallit mutta eivät nuoruuden hölmöyksissä viivoiksi nypitytkään, eli ihan perus. Joskus kyllä jostain kohtaa sojottelee jonnekin, olen huomannut jos auringonvalossa katselee kulmiaan, joten tällä varmaan saan liistrattua kulmat kiinni ihoon. Tosi mieluisa ja uusi tuote mulle!

Avene Physiolift smoothing emulsion

Pieni näytekoko Avenea, kelpaa oikein hyvin. Nyt tässä alkaa tuota ikääkin tulla niin kai se on alettava ihan tosissaan voitelemaan tätä turpaa kaikenlaisilla aineilla. Avene on muutenkin mun mielestä tosi hyvää apteekkikosmetiikkaa ja laadukas sarja, joten kiva päästä testamaan tämä.

Alterna CC Caviar Cream

Tosi ihana tuote, tuoksutin ja testasin hieman jo. Tämä on siis hiuksille tarkoitettu hoitava viimeistelytuote. Sisältää lämpö-, ja UV-suojan ja on hiuksia siloittava tuote. Mun karhealle hevosenjouhelle ja luonnonkiharoiden hiusten kuiville latvoille enemmän kuin tervetullut uutuus!

Ultrasun Face SPF 30

Suojakertoimet omaava kasvovoide tulee todella tarpeeseen. Otan tämän mukaan Italiaan koska oletan että siellä kasvoni tarvivat kaupungissakin aurinkosuojaa, enkä todellakaan ala mitään paksua aurinkorasvaa tai öljyä naamaani lotraamaan. Sopii varmasti hyvin kevyen kesämeikin alle, joten innolla odotan testaamista.

RFSU Intim Easy Shave & Intim Cooling Balm

Tosi kiva, en omista, ja vaikka pidänkin puutarhani kunnossa myös talviseen aikaan on kiva pitää vielä parempaa huolta kesäpuutarhasta näiden tuotteiden avulla. Eipä ainakaan ala rikkaruohot kukkimaan ja kurkkimaan uikkareiden lahkeesta!

TRESemmé Keratin Smooth shampoo & hoitoaine

Mä en ihan hirveesti käytä markettishampoita, mutta… nyt tulee se mutta: Paljon matkustelevalle (I wish) nämä ovat tosi hyviä juttuja matkalle mukaan. Italiassa ollaan vain viisi päivää joten pärjäilen palashampoolla ja otan mukaan tuon hiuksille tarkoitetun CC voiteen, mutta nämä lähtevät 100% varmuudella mukaan jos ja kun painatan jonnekin etelään rantalomalle viikoksi. Silloin tulee tätä tukkaa pestyä päivittäin, kun on niin täynnä aurinkorasvaa, merisuolaa, uima-altaan kloorivettä jne. Tykkään siis todella paljon kaikista matkakokoisista tuotteista yleensäkin.

Salus Detox BIO Täysmehu-yrttiuutevalmiste

Uskallankohan mä juoda tätä? Mulla on todella herkkä yökkäysrefleksi kaiken pahanmakuisen suhteen, ja epäilen suuresti ettei tämmöiset tipat veden seassa kovinkaan herkulliselle maistu. Tämmöinen puhdistusjuoma voisi kyllä olla tarpeen, joten ehkä vedän ennen Italiaa pienen parin viikon detox-kuurin!

O.b pikkuhousunsuojat

Nämä kaksi viimeistä tuotetta olivat vain ns. palan painikkeena, eli eivät varsinaisia tuotteita vaan kivoja extraylläreitä. Tiedän että moni vastustaa näitä erilaisia pimppituoksuja, mutta mä tykkään. Olen huuhteluaineella hölvääjä ja myöskin hajustetut pikkuhousunsuojat saavat mut huokailemaan ihastuksesta, minkäs sille mahtaa…

Kokonaisuudessaan siis kivan kesäinen paketti, ja jokaikinen tuote lähtee käyttöön eikä yksikään mene kiertoon. Annan arvosanaksi 4/5 :)

BETTE BOXIN HINTA NOUSEE JOTEN TILAAMINEN VANHALLA HINNALLA ONNISTUU ENÄÄ HETKEN!

Bette Box* kannattaa siis pistää tilaukseen vähän äkkiä tai mieluummin nyt heti, sillä kesäkuun bokseja myydään tällä hetkellä loppuun ja seuraava boksi sisältääkin sitten VIISI TÄYSIKOKOISTA TUOTETTA!

Toinen erittäin tärkeä huomio on se, että hinta nousee 22.5 eteenpäin 16,90e => 18,90e. Ennen 22.5 tehdyt jatkuvat tilaukset saa siis vielä vanhalla hinnalla, joten nyt kannattaa toimia!

1kk tai jatkuva tilaus 16,90e
3kk tilaus 50,70e
6kk+1kk kaupan päälle 101,40e 

Bette Boxin pääset tilaamaan tästä*!

*) Sis. mainoslinkkejä

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *